Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 02.07.2010

 Разкрити престъпления
На 01.07.2010 г. служители от група “Противодействие на икономическата престъпност” при РУ “Полиция” – Казанлък си извършили проверка в магазин за продажба на кафе и тютюневи изделия в ЖК “Изток”. В обекта са намерени и иззети 15 стека и 9 кутии цигари “Слимс” и 3 стека и 7 кутии цигари марка “Мурати”, без валиден акцизен бандерол. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 20.06.2010 г. около 07.20 ч. в Районно управление “Полиция” - Казанлък е получено съобщение от 42-годишен казанлъчанин, че неизвестно лице, след взломяване на задното дясно стъкло на личния му автомобил  “Фолксваген Поло” , паркиран на ул. “Хемус” и извършило кражба на автокомпактдиск – плейър. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия казанлъшките криминалисти са установили, че престъплението е извършено от К.Д. (25) и 17годишен младеж от Казанлък. В хода на разследването е констатирана съпричастността им и към дружи кражби на вещи и части от МПС в града и района. Работата по доказването на цялостната престъпна дейност на двете лица продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Кражби

На  01.07.2010 г. около 17.30 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че на около 500 м източно от гробищния парк на  с. Зимница, общ.Мъглиж има изоставен товарен автомобил. При извършения оглед е установено, че автомобилът е “Сеат Тера” с пловдивска регистрация и от него липсват радиокасетофон и различни сувенири. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...