Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 05.07.2010


 Кражба
На 04.07.2010г. Около 09.15 ч в РУ “Полиция”  - Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване катинара на входната врата е проникнало в частно избено помещение в с. Шейново, общ. Казанлък и е извършило кражба на три медни съда и лозарска пръскачка. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
         
На 05.07.2010 г. в 3,40 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за разбита врата на заложна къща на бул. “Ал. Батенберг”. При извършения оглед е установено, че за времето от 17.30 ч на 03.0. до 03.30 ч  на 05.07.2010г. неизвестно лице, чрез взломяване на алуминиева щора и входна врата, е проникнало в обекта и е отнело неустановено количество мобилни телефони. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 02.07.10 г. в землището на  с.Змейово, общ. Стара Загора неизвестно лице, чрез взломяване катинар на входна врата, проникнало в ретланслатор на мобилен оператор и извършило кражба на 850 литра дизелово гориво. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Стара Загора.

Разкрити престъпления
На  02.07.2010 г.  при специализирана полицейска операция,  проведена на територията, обслужвана от Участък  “Полиция” – Павел баня е извършена проверка в магазин на ул. “Христо Ботев”. В обекта са намерени и иззети 319 кутии цигари от различни марки, без акцизен бандерол. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На 04.07.2010 г. около 14.50 ч по път І-6 в посока запад се е движел лек автомобил  “Рено 19”, управляван от неправоспособния  И.Щ. (50) от с.Ветрен, общ. Мъглиж. На около 1 км преди разклона на пътен възел за с. Дъбово, общ. Мъглиж  при движение с несъобразена скорост по мокро пътно платно при обилен дъжд, водачът изгубил контрол над автомобила, който се преобърнал извън пътя. Водачът не е използвал обезопасителен колан. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. В 16,40 ч на същата дата в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е приет 33-годишен мъж от с. Ветрен, който заявил че е пострадал при катастрофата. При извършения преглед на мъжа е установена фрактура на лявата му ключица и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
           
Шофиране след употреба на алкохол
На 05.07.2010 г. около 02,05 ч в с.Тулово, общ. Мъглиж полицейски екип е заловил М.С. (26) от с. Юлиево да управлява лек автомобил  “Фиат темпра” по ул. “Еделвайс” след употреба на алкохол, с концентрация – 1,23 промила. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК.

На 02.07.2010 г. около 23.40 ч в Казанлък на бул. “Ал. Батенберг” полицейски  е заловил   А.Т. (40) от Казанлък да управлява мотопед  “Симсон”, без регистрационни  табели и след употреба на алкохол, с концентрация  - 1,45 промила. По случая е образувано бързо производство.

Други

На 03.07.2010 г. в 11.10 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за изчезнало лице района на пресевната, източно от с.Ягода, общ.Мъглиж. При извършената проверка на място е установено, че в присъствието на двама мъже от Стара Загора и с. Братя Кунчеви, 54-годишен старозагорец е влязъл в река Тунджа и повече не се появил. Незабавно е уведомено ОУ “Гражданска защита” и са предприети издирвателни действия. Към момента мъжът все още не е открит. Водолазен екип продължава претърсване на коритото на реката. Образувано е досъдебно производство.  Работата по изясняване причините за изчезването на лицето продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...