Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 06.07.2010


Образувано бързо полицейско производство :
На 05.07.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 26 год. М.С. от с. Юлиево, общ. Николаево, за това че на същата дата около 02.05 ч. в с. Тулово, общ. Мъглиж, е управлява л.а. Фиат «Темпра», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1.23 промила, установено с дрегер.

Кражби :
На 05.07.т.г., чрез взломяване на алуминиева щора и входна врата, е проникнато в заложна къща, намираща се на бул. «Александър Батенберг» в Казанлък, откъдето е извършена кражба на неустановено количество мобилни телефони. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 05.07.т.г., след взломяване на врата на ниша в стената е проникнато в частна къща, намираща се на ул. «Войнишка» в Казанлък, обитавана от 59 годишен мъж от София, откъдето е извършена кражба на неустановена до момента парична сума. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 05.07.т.г. през отворен прозорец е проникнато в частен апартамент, намиращ се на  ул. «Цар Иван Шишман» в казанлък, обитава от 58 годишен казанлъчанин, откъдето е извършена кражба на сребърна гривна, мобилен телефон и сумата от 50 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 05.07.т.г. от стопанския двор на кооперация «Фитокооп – 92» в с. Долно Сахране, общ. Павел баня, е извършена кражба на самопреса «Клас - Марканд 51», на стойност около 5 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ПТП :
На 05.07.т.г. около 04.10 ч. на пътя София – Стара Загора, в района на общ. Раднево, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост и след употреба на алкохол, самостоятелно катастрофира, напускайки пътното платно, л.а. Опел «Астра», със старозагорска регистрация, управляван от 34 годишния И.Й. от Гълъбово. След изпробване с дрегер на водачът, апарата е отчел 1.57 промила. На И.Й. е издаден талон за медицинско изследване, обслужен е амбулаторно и освободен.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...