Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.07.2010

 Кражби :
На 05/06.07.т.г., след демонтаж на комарника на прозорец и взломяване на прикрепящ  механизъм, е проникнато в частен дом, намиращ се в Казанлък, обитаван от 50 годишен мъж от Казанлък, откъдето е извършена кражба на сумата от 900 лв., лентов фотоапарат и три дебитни карти. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

За времето от 07.05.т.г. до 06.07.т.г., през неукрепени прозорци е проникнато в частен дом, намиращ се в Казанлък, обитаван от 43 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на 4 телевизори, монитор за компютър, видео камера, велосипед и газов пистолет. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Други :
На 06.07.т.г. около 11.00 ч. от пресевната на с. Ягода, водолазно - спасителния екип на «Гражданска защита» - Пловдив е открил и извадил трупа на 55 годишния Н.П. от Стара Загора. Припомняме, че Н.П. изчезна във водите на р. Тунджа в района, където е открит трупа му, на 03.07.т.г. От извършения оглед данни за насилствена смърт не са констатирани. Трупът е откаран за аутопсия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...