Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 08.07.2010

 Разкрити престъпления :
На 07.07.т.г. около 07.40 ч. при претърсване на частен дом, намиращ се на ул. Илинден» № 18 в Казанлък, обитаван от 24 годишния М.Ф. и 19 годишната Д.А., служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък са намерили и иззели тетрадка с имена и цифри, 47 пощенски пликове с дебитни карти и листове с ПИН - кодове за тях, 10 дебитни карти, лична карта на 37 годишен мъж,у свидетелство за правоуправление на името на друг 37 годишен мъж, сумата от 1 220 лв., 2 пълномощни за ползване на МПС, около 95 гр. златни бижута, 3 свидетелства за регистрация на МПС / стар образец/, 3 свидетелства за регистрация на МПС част - 1 и едно с част - 2. М.Ф. и Д.А. за задържани за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.
Кражби :
На 07.07.т.г., след взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в Казанлък, обитаван от 51 годишна жена от Казанлък, откъдето е извършена кражба на преносим компютър и неустановено количество  златни  и  сребърни  накити. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 07.07.т.г. около 09.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение, за това че неизвестно лице, след използване на техническо средство, е срязало част от металната облицовка на постамента на паметника на Димитър Благоев, разположен до  разклона за връх Бузлуджа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...