Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 09.07.2010

 Кражби :
За времето от 01.07.т.г. до 08.07.т.г., чрез взломяване заключващия механизъм на прозорец е проникнато в частна къща в с. Енина, общ. Казанлък, собственост на 35 годишен мъж от Казанлък, откъдето е извършена кражба на мултимедийна система в комплект с прожекционно платно, 2 DVD, маслен радиатор, 2 ел. печки с лъчисто отопление, кафе машина и други вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 08.07.т.г., чрез отваряне на прозорец е проникнато в къща, намираща се в с . Обручище, общ. Гълъбово, обитавана от 73 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 500 лева. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Гълъбово.          

ПТП :
На 08.07.т.г. около 06.00 ч. по пътя Казанлък – Стара Загора, след разклона за с. Змейово, общ. Стара Загора, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в основата на железопътен мост, т.а. «Скания», с прикачено полуремарке, с турска регистрация, управляван от 49 годишния турски гражданин И.Т. От удара са нанесени материални щети по автомобила. Водачът не е получил серизозни наранявания.
           
Други :
На 08.07.т.г. около 08.40 ч. на КПП проход «Шипка», общ. Казанлък, служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка на л.а. Фиат «Уно», с габровска регистрация, управляван от 43 годишната Г.К. от с. Янковци, общ. Габрово, с който се е придвижвол и 50 годишния Ц.К. от същото село. В автомобила е открит прясно уловен шаран, с общо тегло 34 кг., като за произхода на рибата лицата не са могли да представят документ, удостоверяващ произхода й. От проведените допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че рибата е  уловена от рибарник, разположен в землището на с. Крън, общ. Казанлък, като Ц.К. е работил «охрана на рибарника». Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 08.07.т.г. служитеил от Районно управление «Полиция» - Казанлък съвместно със служители на EVN – България, клон Казанлък, са установили незаконно прикачване към електропреносната мрежа в с. Тъжа, общ. Павел Баня, осъществено от 70 годишния Т.Н. от същото село. Работата по случая продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...