Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 13.07.2010

 Разкрити престъпления :
 На 12.07.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителите на кражбата на около 30 м. захранващ меден ел. проводник от сграда в Складова база, разположена в Индустриалната зона на Казанлък – това са : 21 год. Ю.А. от Казанлък, брат му А.А., 13 годишен от Казанлък и 17 год. Т.А. от Стара Загора. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


Притежаване на наркотици :

На 13.07.т.г. около 01.00 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка на л.а. Рено «19», със старозагорска регистрация, паркиран до бл. 47 в кв. «Васил Левски», в който се намирал 22 годишния А.М. от Казанлък. При извършения личен обиск в А.М. е открито полиетиленово пликче, съдържащо суха зелена тревиста маса, с тегло около 1 гр., реагирала при направения полеви наркотест на марихуана. А.М. е задържан за срок до 24 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

Образувани бързи полицейски производства :
На 12.07.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 31 год. А.К. от Казанлък, за това че  на  същата  дата  около  05.30 ч. на бензиностанция «ЛУКОЙЛ», разположена в източния край на Казанлък, е управлявал л.а. Форд «Куриер», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 2.06  промила, установено с дрегер. А.К. е задържан за срок до 24 часа.

Други криминални престъпления :
На 12.07.т.г. около 06.00 ч. полицейските служители са получили съобщение за това, че неизвестно лице е нарязало ел. проводници, разположени от източната страна на преходна будка в района на «Елпо» - Николаево, собственост на «EVN – България». Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Кражба :
На 13.07.т.г., след взломяване капачката на резервоара на т.а. «ДАФ», с румънска регистрация, паркиран до кафе-аператив «Предела», разположено в прохода на Републиката е извършена кражба на около 250 л. дизелово гориво. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
           
ПАБ :

На 12.07.т.г. около 04.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за горящ товарен автомобил Волво «440», с прикачено хладилно ремарке, с турска регистрация, управляван от 38 годишен трски гражданин – констатирано е, че от прекомерна  употреба  на  спирачки, в прохода на Републиката / на около 1 км. преди с. Пчелиново, общ. Гурково/, са се запалили гумите на товарния автомобил, като пожара се е разрастнал и е изгоряло ремаркето и намиращата се в него стока / хранителни продукти/. Водачът е успял да премест влекача на безопастно разстояние. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте:


loading...