Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 15.07.2010

 Разкрити престъпления :
На 14.07.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителите на грабеж на ръчен часовник и сумата от 15 лв., собственост на 21 годишен казанлъчанин, осъществен на 10.07.т.г. на казанлъшката улица «Петьо Ганин» - това са : 17 год. С.М., 17 год. Т.А. и 16 год. Т.С., всички от Казанлък. С.М. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък, а другите двама младежи се укриват. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


Кражби :

На 14.07.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в с. Бузовград, общ. Казанлък, собственост на 46 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на сумата от 6 340 лв. и 2 000 щатски долара. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 
ПТП :
На 14.07.т.г. около 14.00 ч. по пътя Карлово – Казанлък, на 1 км. от разклона за с. Дунавци, «ТИР» с неустановена марка и регистрационен номер, с прикачено ремарке, при преминаването си край участък в ремонт, удря със задната част на ремаркето пресичащият пътното платно работник към асфалтополагаща фирма – З.К., 43 годишен от с. Дълбоки, общ. Стара Загора, който с фрактура на лявата тазобедрена кост, е настанен под наблюдение в казанлъшката болница, без опасност за живота. След възникване на инцидента водачът на «ТИР»-а не е спрял и продължил движението си в посока Казанлък. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 14.07.т.г. около 16.40 ч. в с. Ветрен, общ. Мъглиж, поради движение с несъобразена скорост в населено място, самостоятелно катастрофира, падайки на пътното платно, мотоциклет «Сузуки», без регистрационни табели, управляван от неправоспособният Н.Б., 25 годишен от с. Ветрен. Водачът на мотоциклета е транспортиран за МБАЛ – Стара Загора със съмнение за кръвоизлив в мозъка и с опасност за живота.
На 14.07.т.г. около 17.05 ч. по пътя Стара Загора – Казанлък, на около 1 км. преди с. Тулово, общ. Мъглиж, л.а Фолксваген «Транспортер», със софийска регистрация, управляван от 38 год. К.К. От с. Богомилово, общ. Стара Загора блъска внезапно излезлия на пътното платно безнадзорен кон, собственост на 31 годишния А.М. от с. Тулово. От удара конят умрял. По автомобила са нанесени значителни материални щети.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...