Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.07.2010

 Разкрити престъпления :
На 15.07.т.г. служители от Полицейски участък - Павел Баня са извършили претърсване в частен дом, обитаван от 59 годишния Т.З. от с. Тъжа, откъдето са иззети : газов пистолет, преправен в боен, 10 бойни патрона за пистолет кал. 9 х 19 мм, 17 бойни патрона за карабина кал. 7,62 х 54 мм и 1 боен патрон, кал. 7,65 х 64 с оловен връх. Работата по изясняване на случая продължава.

На 15.07.т.г. около 16.15 ч. в частна база на казанлъшка фирма, намираща се до околовръстния път на Казанлък, в близост до северния портал на фирма «Арсенал» ООД, служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили, че от влекач «ДАФ», със старозагорска регистрация, водачът му – 31 годишния Х.Х. от Казанлък и негов приятел – С.Ш., 60 годишен от Шипка, източват нафта в пластмасови туби. Констатирано е, че в багажника на л.а. Сеат «Кордоба», със старозагорска регистрация, собственост на С.Ш., паркиран в близост до влекача, има 52 л. гориво, а до него 43 л. в пластмасови туби. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 
Кражба :

На 14/15.07.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в с. Зимница, общ. Мъглиж, обитаван от 35 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на : бормашина, гаечни ключове и неопределен брой кухненски ножове. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Други :
На 15.07.т.г. в 19.35 ч. в Полицейски участък - Гурково е получено съобщение за инцидент, възникнал в с. Паничерево, общ. Гурково, при който видомо пияния И.С., 35 годишен от същото село с нож е намушкал в областта на предмишницата един мъж, а в последствие и 15 годишно момче, което е получило две порезни рани на лявото рамо. След инцидента И.С. е избягал. Пострадалите са получили медицинска помощ и са освободени за домашно лечение, без опасност за живота. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия на служителите от Полицейски участък - Гурково И.С. е установен и задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...