Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.07.2010


 Образувани бързи полицейски производства :
На 16.07.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 22 год. А.П. от с. Шейново, общ. Казанлък, за това че на същата дата около 04.10 ч. по казанлъшката улица «Цар Борис» е управлявал л.а. Фиат «Браво», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.45 промила, установено с дрегер. На водачът е взета кръвна проба за анализ.
          
Разкрити престъпления :

На 16.07.т.г. служители от Полицейски участък «Гурково» към Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителят на кражбата на около 38 л. нафта от земно-насипен валяк «Динапак», собственост на «УСМ» АД Стара Загора, паркиран до кафе- аператив «Дядо Тодоровата чешма» на пътя София – Стара Загора – това е : 53 годишния Т.Б. от Казанлък. Горивото е откирто в багажника на личния му л.а. «Фиат», със старозагорска регистрация. Т.Б. е работник към гореспомената фирма. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 16.07.т.г. около 17.10 ч. на КПП «Изток» в Казанлък, полицейски служители са спрели за проверка л.а. Фиат «Уно», със старозагорска регистрация, управляван от 29 год. П.П. от Казанлък. Открити са около 1 гр. бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на метаамфетамин и стъклено шише с около 100 мл. течност, за която П.П. е заявил, че е метадон. П.П. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Кражби :
На 16.07.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен апартамент, намиращ се в кв. «Изток» в Казанлък, обитаван от 56 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на сумата от 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 16.07.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в трафопост в с. Бъдеще, общ. Стара Загора, собственост на «EVN България» АД, откъдето е извършена кражба на 373 л. трансформаторно масло. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Стара Загора.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...