Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 19.07.2010

Образувани бързи полицейски производства :
На 16.07.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 37 год. А.А. от с. Енина, общ. Казанлък, за това че на същата дата около 14.10 ч. до разклона за връх Бузлуджа, е управлявал мотоциклет «ЧЗ», без регистрационни табели, след употреба на алкохол с концентрация - 3.27 промила, установено с дрегер. Водачът на мотоциклета е задържан за срок от 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Кражби :
За времето от 16.07.т.г. до 18.07.т.г., чрез взломяване на прозорец на антре и входна врата е проникнато в частен дом, намиращ се в с. Копринка, собственост на 56 годишен мъж от Пловдив, откъдето е извършена кражба на : ръчна бормашина, газова бутилка, газов котлон, домашна посуда, електрожен и 3 л. домашна ракия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 17/18.07.т.г., чрез използване на техническо средство през прозорец на кухнята е проникнато в частен апартамент, намиращ се в казанлъшкия квартал «Васил Левски», обитаван от 27  годишна жена, откъдето е извършена кражба на сумата от 1 600 евро и около 3 гр. златни обеци. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 18.07.т.г. през незаключена врата на антре и след последващо отваряне с подбран или подправен ключ, е проникнато в частна къща в с. Енина, общ. Казанлък, собственост на 60 годишен казанлъчанин, откъдето е извършена кражба на сумаат от 1 600 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ПТП :
На 17.07.т.г. около 10.40 ч. по казанлъшката улица «23-ти пехотен Шипченски полк» до дом №29, при излизане от ред за паркиране, л.а. Нисан «Микра», със старозагорска регистрация, управляван от 27 год. С.К. от Казанлък отнема предимството на движещия се в права посока л.а. Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, управляван от 59 год. Х.П. от с. Ясеново, като допуска ПТП, от който няма сериозно пострадали. При тестване с дрегер на двамата водачи за наличие на алкохол, дрегерът е отчел за С.К. - 0,42 промила. На водачите са връчени талони за медицинско изследване, като им е взета кръв за анализ.

Други :
На 17.07.т.г. около 06.10 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 53 годишен мъж от с. Копринка, за това че в изравнителя на яз. «Копринка» в землището на едноименното село е открит трупа на 76 годишната К.С. от с. Копринка. Жената се издирва от два дни по молба на роднините си. От извършения първоначален оглед не са установени следи от травматични увреждания. Трупът е откаран за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» - Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17.07.т.г. около 13.25 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от Центъра за спешна медицинска помощ за приета бременна жена във втория месец, направила опит за самоотравяне. Констатирано е, че 19 годишната жена е от с. Средногорово, общ. Казанлък, като в резултат на възникнал семеен скандал е изпила 25 таблетки «Хлофадон» / за нормализиране на кръвното налягане/. Същата е приета в МБАЛ Казанлък под наблюдение, като е без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 17.07.т.г. около 17.20 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом в Казанлък, разположен в ж.к. «Изток» №29, вх. В, обитаван от 55 годишна жена. Констатирано е, че на терасата на апартамента е инсталиран газов котлон с газова бутилка. В резултат на ползването на неизправен редуцил – вентил започнало изтичане на газ и последвало запалване. Жената била в близост до котлона по време на запалването, като получила втора степен изгаряне по тялото / близо 45%/ и изпаднала в травматичен шок. Откарана е за лечение в Клиниката по изгаряния в Пловдив, с опасност за живота.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...