Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 21.07.2010

Кражба: На 21.07.2010 г. в 11.45 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 22.00 ч на 20.07. до 6.50 ч на 21.07.2010 г. неизвестно лице, чрез взломяване на входната врата, проникнало в кафе-аперитив в с.Крън и извършило кражба на суббуфер, мишпулт, еквалайзер, усилвател, монитор и компютър. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък. 

Пътно транспортни произшествия
На  20.07.2010 г. около 16.10 ч по четвъртокласен път от с.Ягода, общ.Мъглиж  към  с.Кънчево, общ.Казанлък се е движел нерегистриран мотоциклет “Мейтиан”, управляван от неправоспособния  С.М. (63) от с. Дунавци, общ. Казанлък. На около 900 м западно от пътен възел “Ягода”, на ляв завой, при движение с несъобразена скорост водачът изгубил контрол над мотоциклета, ударил се в еластична ограда (мантинела) и паднал на пътното платно. В резултат на удара С.М. е получил контузна рана на главата и комоцио и е откаран във ФСМП – Казанлък, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ, но е отказал хоспитализация. При направената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в дъха му, с концентрация – 1,54 промила. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК.
 
Палеж
На  20.07.2010 г.  в 3.40 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че е запалена входната врата на апартамент в ЖК “В. Левски”. При извършения оглед е установено, че вратата е била залята с горима течност и запалена.  В резултат на това е обгоряла боята на касата и външната страна на вратата. Пожарът е загасен от съседи. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Други  

На 20.07.2010 г. в 19.00 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение от служители на "EVN България", клон Казанлък, че 78-годишния Б.М. от с. Търничене се е прикачил незаконно към електропреносната мрежа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...