Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 25.07.2010


 Разкрити престъпления
На 24.07.2010 г. в 3.30 ч в РУ “Полиция” – Гълъбово е получен сигнал, че лица, придвижващи се с лек автомобил  “Фиат Браво” са  извършили кражба на меден проводник от обект намиращ се  на територията на ТЕЦ “Енел Марица изток-3”. Незабавно са предприети оперативно-издирвателни и заградителни мероприятия, при които полицейски екип е пресрещнал описания автомобил в с.Обручище и предприел опит да го спре за проверка. Водачът не се подчинил на подадените светлинен и звуков сигнал и сигнал със стоп-палка и автомобилът продължил движението си с висока скорост, последван от полицейския патрул. В преследването са се включили още два екипа на РУ “Полиция” – Гълъбово, които отправили многократни предупреждения към нарушителите по сигнално- звуковата уредба. Служителите на реда произвели три предупредителни изстрела във въздуха, с което респектирали нарушителите и малко по-късно  “Фиат”-ът спрял в района на  общински пазар на гр.Гълъбово.  При извършената проверка е установено, че автомобилът е управляван от Т.Ж. (25) от Гълъбово, а с него пътува  Т.Н. (24) от същия град - и двамата работници във фирми, осъществяващи дейност на територията на електроцентралата. В багажното отделение на автомобила се намерени и иззети 15 снопчета меден проводник с общо тегло 235 кг -  на стойност около 7000 лева. Образувано е досъдебно производство. Т.Ж. и Т.Н. са задържани за 24 часа. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Гълъбово.

Кражба
На 24.07.2010 г.  около  14.05 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало в къща в с .Тулово, общ. Мъглиж и извършило кражба на маса, шест стола, ъглошлайф, касетофон и съдове. Щети - в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На 24.07.2010 г. в 22.00 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от ФСМП, че в с. Черганово, общ. Казанлък е възникнал пътен инцидент. Изпратеният на място екип на пътен контрол установил, че около 21,45 ч на същата дата в с.Черганово по ул. "Ив. Вазов" в посока изток се е движела каруца, управлявана от Н.С. (23) от същото село. При завиване надясно каруцата се преобърнала и возещите се в нея 54-годишен мъж от Черганово и две жени (на 38 и 60 г.) паднали на черния път.  60 -годишната жена е получила контузия на кръста и е откарана във ФСМП – Казанлък, където и е оказана амбулаторна медицинска помощ.  Другите двама пострадали са настанени за наблюдение в МБАЛ – Казанлък: 38-годишната жена - с фрактура на дясна предмишница, а 54-годишният мъж - с фрактура на дясна мишница и първи лумбален прешлен – и двамата без опасност за живота. По случая работи РУ “Полиция” – Стара Загора Казанлък.
 
На 24.07.2010г. около 17.45 ч в с.Долно Сахране, общ. Павел баня  полицейски екип на РУ “Полиция” – Казанлък предприел опит да спре за проверка мотоциклет “Симсон”, управляван от непълнолетно момче. Неправоспособният 13-годишен водач не се подчинил на подадения  сигнал със  стоп палка и подминал  патрулния екип. След 70 м рязко сменил  посоката на движение и се опитал  да се укрие по ул. “М. Чалъков”, където се ударил в лек автомобил “Фолксваген”, управляван Р.У. (28) от София. В резултат на удара неправоспособният мотоциклетист е получил охлузни рани. Откаран е от майка си във ФСМП – Казанлък, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на Р.У. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.   
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...