Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 28.07.2010


 Разкрити престъпления
 16 000 кутии цигари без бандерол са открити при рутинна проверка на пътна полиция в Стара Загора. Около 17.45 ч на 27.07.2010 г. патрулен екип на сектор “Пътна полиция” – ОДМВР, осъществяващ контрол по безопасността на движението в района на разклона за кв. “Зора” е  спрял за проверка товарен автомобил “Мерцедес Спринтер”, управляван от В.И. (26) от Харманли. Във вътрешната част на товарното отделение на автомобила е установен специално обособен тайник, пълен с цигари. Извършен е оглед, при който в специално пригоденият отсек са открити 32 мастербокса (16 000 кутии) цигари “Marble Royal” – всички без акцизен бандерол. Цигарите - на приблизителна стойност около 55 хил.лв.  са предадени доброволно от водача В.И. Той е задържан за срок до 24 часа и е привлечен като обвиняем по незабавно производство за престъпление по чл. 234 ал. 2 т.3,  вр.ал. 1, пр.2 от НК. Работата за изясняване на случая  продължава.

Кражби
На 27.07.2010 г. в участък “Полиция” – Гурково е получено съобщение, че неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане на лек автомобил  “Сузуки Суифт”, паркиран на ул. “Отец Паисий Хилендарски”. Около 9.00 ч на същата дата автомобилът е намерен изоставен на третокласен път на 1 км източно от с. Ветрен, общ.Мъглиж, без липси и щети. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На  27.07.2010 г. около 22.00 ч по главната улица на с.Зимница, общ.Мъглиж  се е движел лек автомобил “Москвич 412”, управляван от неправоспособния Д.Г. (20) от с. Ветрен. На около 100 м преди моста на р. Тунджа, при движение с несъобразена скорост, застигнал и блъснал движещата се в същата посока каруца, управлявана от н.И. (39) от Зимница. При инцидента са нанесени значителни материални щети по каруцата и автомобила. При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания от Д.Г. въздух, с концентрация – 11,75 промила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...