Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 21.08.2010

 Разкрити престъпления
На 20.08.2010 г. служители на РУ “Полиция” – Казанлък са извършили проверка в дома на 41-годишната З. Х. на ул. “Крали Марко”. В жилището са открити и иззети 73 кутии цигари “Marible Royl” - без бандерол и 14 кутии “King Red” - със стар бандерол. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Кражби
На 20.08.10 г. в 17.05 ч на тел.112 е получено съобщение за извършена кражба от къща в с.Скобелево. При извършената проверка на място е установено, че за времето от 12.00 ч на 19.08. до 17.00 ч. на 20.08.2010 г. неизвестно лице, чрез взломяване катинара на входната врата, проникнало в къщата и отнело две русенски легла, две печки, килим, посуда, инструменти, желязна стълба, 50 компота и 2 кубика дърва за огрев. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пожар
На 19.08.2010 г. в 17.50 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за горяща  стопанска постройка в с. Горно Сахране. При извършената проверка на място е установено, че са унищожени около 100 кв. м покривна конструкция и около 3000 бали фураж. Причини и щети в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Аварийно-спасителни дейности
19.08.2010 – 19:14 на ЕЕНСП 112 е получен сигнал за френски граждани пътували за рали, чийто автомобил “Ситроен” е аварирал – пропаднал в дупка на селски път между Габрово и Карлово. Сигналът е изпратен по електронен път към службите за спешно реагиране – Полиция Габрово и Стара Загора и Гражданска защита Габрово и Стара Загора, които предприемат съвместно издирване от двете страни на Стара планина. След проведени многократни разговори със загубените французи и дадена от тях много и противоречива информация за местонахождението им, в 23.00 екипите на Гражданска защита Габрово,  Гражданска защита Стара Загора и РУ “Полиция” – Казанлък се срещат в хижа „Партизанска песен”. В разговор на екипите по даденото описание от РЦ 112, хижарите потвърдили, че са забелязали подобна кола и посочили пътя по който е тръгнала. В   2.57 ч екип на Областно управление „Гражданска защита” – Габрово провеждащ издирване в в указаната посока открива френските граждани на 7 км от хижата. Автомобилът е изтеглен в района на хижата, а французите са съпроводени и настанени в хотел в Габрово.  В  3.55 ч на тел.112 е получено обаждане от френските граждани, с благодарност към всички служби за добрата организация и бързото им намиране.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж