Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 25.08.2010

 Разкрити престъпления
На  24.08.2010 г.  около  12.30 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 18.00 ч на 23.08. до 12.00 ч на 24.08.2010 г. неизвестно лице е извършило кражба на 28 плоскости ламперия, 10 греди и дървена кучешка колиба от склад за дървен материал, намиращ се северно от Казанлък. Предприети са бързи оперативно-издирвателни мероприятия, при които е установен и задържан за срок до 24 часа извършителя на кражбата – 22-годишният В.О. от с. Шейново. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък. 

и още...На 14.08.2010 г. в 12.40 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение от 49-годишна казанлъчанка, че й е бил нанесен побой от група лица. При извършената проверка на място е установено, че на същата дата  тъжителката и двамата и синове при посещаване на имота си в с. Долно Сахране, общ. Павел баня, установили, че група от около 20 лица берат засадените в имота шипкови храсти. При отправеното предупреждение да напуснат имота, лицата нанесли побой на собствениците и се разбягали. След инцидента единият от синовете на тъжителката (28 г.) е откаран в МБАЛ – Казанлък, където е настанен за лечение с фрактура на дясна ръка, хематоми по тялото и комоцио, без опасност за живота Образувано е досъдебно производство и при проведените При проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално действия е установен прекият извършител на деянието е 33-годишният А.В. от с. Горно Сахране. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Грабеж
На  24.08.2010 г.  Около  21.10 ч В РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 30-годишна казанлъчанка, че около 20 минути по-рано на бул. “23 - ти пехотен шипченски полк” в Казанлък, северно от кв. “Изток” три неизвестни лица са нападнали 12-годишния й син. След като заплашили момчето с побой, нападателите му отнели мобилния телефон и избягали. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  
           
Кражба
На  24.08.2010 г. около 9.20 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на предното дясно стъкло е проникнало в лек автомобил  “Фиат Дукато” и извършило кражба на авто компактдиск – плейър. Автомобилът е бил паркиран в двора на Земеделската кооперация в Бузовград. При извършената проверка на място е установено, че е взломено и предното дясно стъкло на паркирания в същия двор лек автомобил  “Алфа Ромео”, от който също е отнет авто компактдиск – плейър. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: