Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

29-годишен е с 65% изгаряния след инцидент с газова бутилка

 На 28.08.т.г. около 12.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за инцидент в частен апартамент, намиращ се на ул. «Мазалат» № 16 в града, при който поради неправилно боравене с газова бутилка, се е получило възпламеняване и 29 годишния Б.Б. от Казанлък е получил обгаряния по лицето. След преглед в Центъра за спешна помощ в Казанлък е установено, че Б.Б. е получил трета степен изгаряния по тялото / над 65 %/, като е откаран в «Клиника по изгарянията» в Пловдив, където е настанен под наблюдение, с опасност за живота.

Разкрити престъпления :
На 28.08.т.г. в 23.55 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за инцидент, при който 39 годишния С.Р. от с. Тулово е получил прободна рана в областта на корема – установено е, че след бинов скандал, прерастнал в сбиване, Б.М., 41 годишен от с. Тулово намушква с остър предмет / вероятно джобно ножче/ С.Р. в лявата част на корема. Самият Б.М. е получил от инцидента разкъсно-контузни рани по главата, но е без опасност за живота. С.Р. е настанен за лечение в казанлъшката болница, с опасност за живота. Б.М. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по случая продължава.

На 28.08.т.г. около 17.30 ч. по пътя Стара Загора – Казанлък, до с. Змейово, служители от Районно управление «Полиция» - Стара Загора са извършили проверка на лек автомобил Фолксваген «Голф», със старозагорска регистрация, управляван от 32 год. И.Т. от с. Розово, общ. Казанлък, като са открити и иззети 95 кутии цигари «Президент», без бандерол, собственост на И.Т. и 27 годишния М.Ю. от Казанлък, също пътуващ в автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29.08.т.г. около 00.05 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 16 годишен младеж от Стара Загора, за това че противозаконно му е отнет мотопед «Пиаджо», без регистрационен номер – кражбата е извършена в центъра на с. Ягода, общ. Мъглиж. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия на полицейските служители е установен извършителят на деянието – това е : 36 год. Д.Д. от с. Ягода. Мотопедът е върнат на собственика. Работата по случая продължава.

ПТП :
На 28.08.т.г. около 10.55 ч. на казанлъшката улица «Стара планина» до дом № 13, при движение на заден ход лек автомобил / с неустановена марка и модел/ блъска велосипедиста – Л.Ф., 67 годишен от Казанлък, който е получил охлузна рана на левия крак. След допускане на пътния инцидент водачът на лекия автомобил не е спрял. Изясняването на случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: