Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 31.08.2010

 Разкрити престъпления :
На 31.08.т.г. около 02.20 ч. на казанлъшката улица «Княз Александър Батенберг» до ОУ «Чудомир» за проверка е спрян л.а. Форд «Мондео», със старозагорска регистрация, управляван от 30 год. К.Г. от Стара Загора. В колата са открити 18 кутии цигари «Marlboro», без бандерол. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


Нанасяне на лека телесна повреда :
На 30.08.т.г. около 21.10 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за приет в Центъра за спешна медицинска помощ мъж с контузии от нанесен му побой в казанлъшката местност «Казмера» - установено е, че след възникнал скандал 34 годишния С.А. от Казанлък е пребит от братята – Р.М., 32 годишен и С.М., 40 годишен, и двамата от Казанлък. След побоя нападателите избягали  в неизвестна  посока. От побоя  С.А. получил фрактура на дясно ребро, като след медицинска помощ е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

и още...Други криминални престъпления :
На 30.08.т.г. около 04.40 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено  съобщение, че неизвестно лице, чрез използване на твърд предмет, е счупило предните панорамни стъкла на осем леки автомобила, със старозагорски регистрации, паркирани на ул. «Банянска» в Казанлък. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Образувани бързи полицейски производства :
На 30.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Стара Загора е образувано бързо полицейско производство срещу : 37 год. С.К. от Стара Загора, за това че на същата дата около 23.20 ч. по ул. «Отец Паисий» в града, е управлявал л.а. Опел «Астра», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1.25 промила, установено с дрегер. Водачът не притежава свидетелство за провоуправление. Издаден му е талон за медицинско изследване на кръвта, като му е съставен и акто за установяване на административно нарушение.
           
На 30.08.т.г. около 17.30 ч. в Районно управление «Полиция» - Стара Загора е получено съобщение за възникнал скандал между съседи, живеещи на ул. «Знаменосец» № 31 в кв. «Зора» - констатирано е, че 49 годишния И.И. е заплашвал и обиждал с нецензурни думи свои съседи по битови причини. И.И. отказал да представи лична си карта за проверка на полицейските служители, като проявил и агресивно поведение. При опит да бъде задържан И.И. оказал яростна съпротива, като съборил двамата служители на земята. В резултат на това единият полицай е получил разкъсно-контузна рана на челото, а втория - охлузна рана на коляното на левия крак. Въпреки съпротивата И.И. е задържан, като са използвани помощни средства / белезници/. Отведен е в Районно управление «Полиция» - Стара Загора, където е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Спецоперация срещу наркоразпространението в Несебър


Бургас /КРОСС/ Специализирана полицейска операция за противодействие на уличната престъпност и наркоразпространението са провели и служители на РУП-Несебър тази нощ, съобщиха от МВР. До кръговото кръстовище в Свети влас те спрели за проверка на лек автомобил «Форд фиеста», управляван от 36-годишния Н.М. от Казанлък, в когото намерили хартиено листче с бяло прахообразно вещество. Полеви наркотест дал положителна реакция на метамфетамин. При последвалото претърсване на квартирата му в с. Кошарица, униформените попаднали на цял полиетиленов плик от същата дрога, банкнота с номинал 100 евро, за която има съмнение, че е неистинска. Н.М. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа, работата по случая продължава.

информация на Агенция КРОСС

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: