Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 01.09.2010

 Разкрити престъпления :
На 31.08.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са установили извършителят на кражбата на сумата от 395 лв. от складово помещение, разположено на казанлъшката улица «Козлодуй», осъществена на 16.08.т.г. – това е : 29 год. П.М. от Казанлък, който е задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на П.М. продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 31.08.т.г. около 14.00 ч. по сигнал служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са проверили 48 годишния А.С. от с. Бузовград, като са констатирали, че притежава общо 66 стека цигари / «Gold classic» - 38 стека и «King» - 28 стека/, без бандерол. Цигарите са иззети по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражба на части от МПС :

На 31.08.т.г. неизвестно лице е демонтирало и откраднало ротатор / хидравлично стрелови манипулатор/ на кран Шипка «5900», разположен в местността «Катуна» край Гурково, собственост на Държавно горско стопанство. Стойността на отнетата вещ е около 1 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: