Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 02.09.2010

 На 01.09.т.г. около 13.00 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка в кафе - аператив «Цефи - Ц», разположено в с. Голямо Дряново, общ. Казанлък, собственост на 70- годишния С.Ц. от с. Голямо Дряново, който доброволно е предал  143 кутии с цигари / различни марки, без акцизен бандерол/. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.


На 01.09.т.г. по сигнал служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили претърсване в дома на 40 год. Х.Д. от с. Крън, общ. Казанлък, като са иззели 215 ловни капсули. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 01.09.т.г. около 21.00 ч. служители от сектор «Криминална полиция» при ОДМВР Стара Загора и Районно управление «Полиция» - Стара Загора са провели специализирана полицейска операция, при която на ул. «Ангел Кънчев» № 2, в близост до бензиностанция «Шел», са задържали 23 год. П.Г. и приятелката му В.Д., 20 годишна, и двамата от Стара Загора, в момент на продажба на наркотични вещества на 22 годишния И.И. от Нова Загора. И.И. се опитал да избяга, но е задържан на кръстовището на улиците «Стефан Караджа» и «Христо Ботев». При извършено претърсване в дома на П.Г. са открити и иззети 17 полиетиленови торбички, съдържащи суха зелена тревиста маса, реагирала при направения полеви наркотест на марихуана / с тегло около 40 гр./, а при извършения личен обиск на П.Г. са открити 2 полиетиленови торбички и 2 саморъчно свити цигари с марихуана. В дома на П.Г. е задържан и брат му Г.Г., 25 годишен от Стара Загора. Всички лица са доведени в Районно управление «Полиция» - Стара Загора и задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби :
На 02.09.т.г., чрез взломяване на предното дясно стъкло на л.а. Сеат «Ибиза», със старозагорска регистрация, паркиран пред бл. 47 в казанлъшкия комплекс «Изток», е извършена кражба на CD Player. Автомобилът е собственост на 55 годишен мъж от Шипка. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: