Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 05.09.2010

 Образувани бързи полицейски производства :
На 05.09.т.г. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е образувано бързо полицейско производство срещу : 43 год. П.Г. от Казанлък, за това че на същата дата около  00.10 ч. в с. Тулово, общ. Мъглиж, по ул. «Еделвайс» е управлявал л.а. Рено «19», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 2.82 промила, констатирано с дрегер. П.Г. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък.

     
Специализирана полицейска операция :
На 03.09.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление «Полиция» - Казанлък е проведена специализирана полицейска операция за безопасността на движението, при която са проверени 149 МПС и 199 лица. Констатирани са 42 нарушения, като са съставени 14 акта за установяване на административно нарушение, 23 фиша, 4 акта по Закона за българските документи за самоличност и 1 акт по Кодекса за застраховането.

и още...Кражби :
На 04.09.т.г., чрез срязване комарника на прозорец е проникнато в частна къща, номираща се в с. Дъбово, общ. Мъглиж, обитавана от 36 годишна жена от с. Дебрен, обл. Благоевград, откъдето е извършена кражба на : сумата от 470 лв. и два златни дамски пръстена около 5 гр. Работата по случая продължава от служители на  Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 03.09.т.г. в 13.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на медни и алуминиеви проводници, собственост на «Топлофикация» АД – Казанлък, осъществена за неизвестен период от време от помещение «Бойлерна ел. уредба» / чрез изрязване са отнети около 5 м. ел. медна шина, около 4 м. алуминиева шина и неустановени количества медни и алуминиеви захранващи проводници/. Точната стойност на нанесената от кражбата щета е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

ПТП :
На 05.09.т.г. около 12.50 ч. по пътя София – Стара Загора / на ж.п. надлез - с. Дъбово, общ. Мъглиж/ каруца, управлявана от 35 год. А.М. от с. Ветрен, общ. Мъглиж, е застигната от л.а. «Мицубиши», със старозагорска регистрация, управляван от 33 год. С.К. от Казанлък. В предвид движението на каруцата л.а. «Мицубиши» намалява скоростта си, като движещия се зад него т.а. Мерцедес «Спринтер», с русенска регистрация, управляван от 37 годишната С.И. от Сливо поле, предприема маневра «изпреварване» за да не се стигне до пътен инцидент, но не осигурява достатъчно странично разстояние, в резултат на което се удря в «Мицубиши»-то и странично в насрещно движещия се т.а. Фиат «Дукато», с великотърновска регистрация, управляван от 29 годишната П.М. от с. Козаревец, обл. Велико Търново. От ПТП има нанесени значителни материални щети по автомобилите. Показанията на дерегера, с който тримата водачи са тествани за употреба на алкохол, са отрицателни.

На 03.09.т.г. около 13.00 ч. на кръстовището на мъглижките улици «Св.Св. Кирил и Методий» и «Цар Симеон Велики», велосипедистът Ц.И., 7 годишен от Стара Загора, не спира на знак «СТОП» и се удря в правомерно движещия се л.а. Фолксваген «Поло», със старозагорска регистрация, управляван от 23 годишната Т.Т. от Мъглиж. От удара момченцето получава фрактура на лявата бедрена кост,  фрактура на две ребра и теменната кост / настанен е за лечение в МБАЛ Стара Загора, с опасност за живота/.

На 03.09.т.г. около 16.30 ч. по пътя за с. Крън, общ. Казанлък, след кръстовището за връх Бузлуджа, при ляв завой велосипедистът А.Г., 58 годишен от с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък, отнема предимството на движещия се правомерно л.а. Деу «Леганза», със софийска регистрация, управляван от 42 год. И.Д. от с. Шейново, общ. Казанлък, в резултат на което автомобила го блъска. Велосипедистът получава разкъсно-контузна рана на дясната предмишница, като след получаване на медицинска помощ, е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

На 03.09.т.г. около 20.10 ч., поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / разбито асфалтово покритие/, самостоятелно катастрофира, падайки на земята на паркинга пред бл. 26 в казанлъшкия комплекс «Изток», мотопед Хонда «Дуо», със старозагорска регистрация, управляван от непълнолетния и неправоспособен водач А.Г., 12 годишен от Казанлък. От инцидента момчето получава охлузни рани на лактите на двете ръце, обслужен е амбулаторно и освободен, без опасност за живота.

На 03.09.т.г. около 21.00 ч. на пътя София – Стара Загора, на разклона за с. Долно Сахране, общ. Павел баня, поради движение с несъобразена скорост, л.а. Фиат «Темпра», със старозагорска регистрация, управляван от 51 год. С.Г. от Казанлък блъска пресичащия пътното платно велосипедист – И.И., 72 годишен от с. Долно Сахране, който с охлузни рани, е оставен в МБАЛ Казанлък под наблюдение, без опасност за живота.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: