Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 09.09.2010

 Разкрити престъпления
Казанлъшките криминалисти са задържали 24-годишен казанлъчанин за лихварство. След получен сегнал за лице, извършващо банкова дейност без съответното разрешение сигнал и предприети незабавни оперативно-издирвателни мероприятия в РУ “Полиция” – Казанлък е задържан А.М. (24) от с. Шейново. Същият е предал доброволно   четири банкови карти и  лична карта взети в залог при даване на заеми както и 11 фиша за изтеглени от него суми от банкови АТМ-устройства. Работата по доказване на престъпната му дейност продължава.

На 07.09.2010 г. криминалистите от РУ “Полиция” – Казанлък са задържали И.Т. (30) от Казанлък в момент на пласиране на акумулаторна батерия. При последвалите процесуални действия в жилището, обитавано от задържания и брат му е намерен и иззет още един акумулатор. В хода на разследването е установено, че двата акумулатора са предмет на кражба и са предоставени за продажба от 27-годишния К.Т. от Казанлък, който в съучастие с 21-годишния Н.В. е извършил кражба на още две акумулаторни батерии от товарен автомобил в с. Крън. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Кражби

На 08.09.2010 г. в 18.20 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена домова кражба на ул. “Тонзос”. При извършената проверка на място е установено, че за времето от 8.30 до 18.20 ч на същата дата, неизвестно лице е проникнало в апартамента през отворен прозорец и чрез взломяване катинар на шкаф, извършило кражба на 500 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
           
Пътно транспортни произшествия

На 08.09.2010 г. около 11.00 ч в Стара Загора на ул.”Пазарска” лек автомобил  “Фиат”, управляван от И.Л. (29) от Стара Загора, при движение на заден ход блъснал 87-годишен старозагорец. В резултат на удара пешеходецът е получил счупване на носа и комоцио и е настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: