Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 11.09.2010

 Разкрити престъпления
Казанлъшките криминалисти са установили нов случай на лихварство. След получен сигнал за лице, извършващо банкова дейност без съответното разрешение сигнал и предприети незабавни оперативно-издирвателни мероприятия в РУ “Полиция” – Казанлък е установен С.Н. (37) от Мъглиж. Същият е предал доброволно нотариално заверен договор за заем, протокол за споразумение между взискател и длъжник, договор за покупко - продажба на лек автомобил  “Фолксваген Голф”,  разписки за получаване на суми и чужда лична карта . Работата по доказване на престъпната му дейност продължава.

и още...Други  
На 11.09.2010 г. около 2.00 ч в Казанлък на ул. “Кенали” полицейски екип на РУ “Полиция” предприел действия да спре за проверка лек автомобил  “Форд Мондео”.  Водачът не се подчинил на подадения сигнал, увеличил скороста и навлизайки в кв. “Кармен”, направил опит да се укрие. След кратко преследване, автомобилът е намерен изоставен, отключен пред жилищна сграда на ул. “Черганово”. В багажника на колата са установени пет големи ел. двигателя. Образувано е досъдебно производство.  Работата по изясняване самоличността на извършителите продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 10.09.2010 г. в  16.10 ч  в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 47-годишен казанлъчанин, че при извършване на ремонтна дейност на тавана в дома,си е намерил боеприпаси различен калибър. При извършената проверка на място, мъжът е предал доброволно 71 боеприпаса - ккл 9 х 19 мм , 5  - кал. 7.65 мм  и 2  - кал. 7.62 мм. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На 10.09.2010 г.  около 14.00 ч по път І-6 в посока запад се е движел лек автомобил  “Алфа-Ромео”, управляван от И.С. (25) от София. На около 1 км източно от бензиностанция “Петрол” - Мъглиж, без видима причина, навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил движещия се в нея товарен автомобил “Фолксваген Транспортер”, управляван от  М. Г. (57) от Стара Загора. В резултат на удара са нанесени материални щети и на двата автомобила. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. И двамата са ползвали обезопасителни колани. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: