Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 13.01.2008

Пътно транспортно произшествие
На  11.01.2008 г. около  09.00ч., по път І-6 от  Мъглиж  за  Сливен се е движел  лек автомобил “Фиат  Брава”, управляван от  Р.Ц. (31) от Гурково. На 500 м източно от разклона за с.Дъбово, общ.Мъглиж,  при движение с несъобразена с пътните условия скорост, предприел изпреварване и ударил насрещно движещия се лек автомобил “Форд Фокус”, управляван от П.Д. (52) от Стара Загора. Впоследствие в тях се удрят последователно: лек автомобил “Фиат Темпра”, управляван от  И.Д. (56) от с.Тополчане, общ.Сливен; лек автомобил “Опел Астра”, управляван от Ф.В. (31) от с. Паничерево, общ. Гурково и лек автомобил  “ВАЗ 21214”, управляван от  Д.Д. (35) от Стара Загора. На автомобилите са нанесени значителни материални щети. Пострадал е возещият се на предна дясна седалка в лек автомобил “Фиат Брава”  31-годишен мъж от Гурково, който е получил фрактура на китката на дясната ръка и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. В автомобилите са използвани обезопасителни колани. При извършената проверка с техническо средства не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба от автобус за обществен превоз
На  11.01.2008 г.  в  09.40 ч.  в РПУ- Казанлък е получено съобщение, че за времето от 08.20 до 09.20 ч. неизвестно лице, след като отворило и свалило задно дясно ветроупорно стъкло, проникнало в автобус за обществен превоз и извършило кражба на чанта с документи за самоличност,  250 лв. и  пет кочана билети на стойност около 300 лв. Автомобилът е бил паркиран на неохраняем  паркинг на Автогара – Казанлък. По случая работи РПУ – Казанлък.

Хванат товарен автомобил с незаконна сеч
На 10.01.2008 г. в 20.20 ч. в с .Конаре, общ. Гурково служители на Полицейски участък - Гурково са установили  товарен автомобил,  превозващ дървени трупи, без контролна марка и съответните разрешения. При извършената проверка на място от служители на РПУ – Казанлък и Горска стража е установено,  че товарният автомобил “ИФА”,  управляван от 21-годишния Д.П. от Твърдица е натоварен със 75 трупи от  черен  бор. Щети в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: