Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.10.2010

 Пътно транспортни произшествия
На  05.09.2010г. около 8.15 ч. в района на Полигон с.Змейово в посока запад се е движел лек автомобил  “ВАЗ”, управляван от И.С. (58) от Стара Загора. На около 8 км от входа, при движение с несъобразена скорост по мокра настилка на ляв завой, водачът изгубил контрол над автомобила, който се блъснал в крайпътно дърво.  В резултат на удара водачът, който е използвал обезопасителен колан, получил  счупване на 2-ри поясен прешлен. Настанен е за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.

и още!

На 05.09.2010 г. около 10.20 ч. на път ІІ-66 в посока запад се е движел товарен автомобил “Рено”, управляван от А.Д. (27) от Бургас. В района на Атробиохим, при движение с несъобразена скорост по мокра настилка, водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл вдясно извън пътя и се блъснал в канавка. В резултат на удара водачът, който е използвал обезопасителен  колан, получил рана в областта на гърба.  Оказана му е амбулаторна медицинска помощ.  При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.

Кражби
На  04.10.2010 г. в 14.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че на    03/04.10.2010 г. неизвестно лице, демонтирало мрежа против насекоми и проникнало в къща в с. Овощник. От жилището са отнети две тонколони и мъжки златен пръстен (около 4 грама). Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  04.10.2010 г.  в 7.30 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване прозорец, проникнало в частен гараж в с. Овощник и  от намиращият се вътре незаключен лек автомобил  “Опел Омега” извършило кражба на 300 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – КАЗАНЛЪК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...