Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 11.10.2010

 Разкрито престъпление
На 09.10.2010 г.  в казанлъшкия кв. “Изток” криминалистите от РУ “Полиция” са заловили 42-годишния К.И.  от с. Горно Черковище, който товарел два мастербокса цигари “Mond Lidht”, без акцизен бандерол  в багажното отделение  на лек автомобил  “Опел Вектра”. При извършената проверка е установено, че собственикът на “Опел”-а И.Ж. и живеещата с него на семейни начала С.В. са закупили цигарите от 42-годишния мъж. В управлявания от К.И. лек автомобил  “Фолксваген Голф” са открити и иззети още четири мастербокса цигари без бандеролен стикер. К.И. е задържан за 24 часа. Образувани са досъдебни производства. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Кражби
На 09.10.2010 г. в 10.15 ч в РУ “Полиция” - Казанлък е получено съобщение от В.Г. (47) от Казанлък, че за времето от 20.00 ч на 8.10. до 6.30 ч на 09.10.2010 г. неизвестно лице е извършило кражба на акумулатор на от лек автомобил  “Фолксваген Голф”. Автомобилът е бил паркиран на ул. “6-ти септември”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На  10.10.2010 г.  около  18.30 ч в с.Горно  Сахране, общ. Павел  баня  по  ул.”Средна  гора” в посока юг се е движел  лек автомобил  “Фолксваген  Пасат”, управляван от Ю.М. (39) от Шейново. До дом № 17 при движение с несъобразена с  пътните  условия  скорост блъснал движещите се по пътното платно Р.Щ. (40) и Й.Ш. (33) от с. Горно Сахране. В резултат на удара, Й.Ш. е получил охлузни рани по гърба, а Р.Щ. - разкъсване  на  лява  ушна  мида  и  охлузни  рани  по  ръцете. Оказана им е амбулаторна медицинска помощ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...