Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 13.10.2010

 Разкрити престъпления
На 12.10.2010 г. в 20.05 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” - Казанлък е получено съобщение  от 38-годишен старозагорец,  че три лица са заловени в момент на кражба от дома на баща му в с. Юлиево. Изпратеният на място полицейски екип установил, чуе 33-годишният Ю.Д., 40-годишният М.Д. и 30-годишният Ю.М. – и тримата от с. Дъбово са взломили дървената врата на гараж в имота и са направили опит да откраднат бормашина ъглошлайф, различни гаечни и тръбни ключове, ВиК-части и различни по дължина и сечение ел. кабели. Лицата са задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...


 
На 06.10.2010 г. в 10.20 чрез взломяване РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 8.00 до 10.00 ч на 06.10.2010 г. неизвестно лице, чрез взломяване на прозорец, проникнало в частен дом в с. Хаджидимитрово и извършило кражба на златен пръстен с рубин  и златна гривна. Образувано е досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия казанлъшките криминалисти са установили и задържали за срок до 24 часа извършителя на деянието -  С.М. (30) от Казанлък. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Кражби
На 12.10.2010 г. в 18.26 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена  кражба от апартамент в ЖК “Изток”. При извършения оглед е установено, че за времето от 09.00  до 18.20 ч на същата дата, неизвестно лице, чрез взломяване секретния патрон на входната врата, проникнало в жилището и извършило кражба на около 4 грама златни накити (колие и обици).  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пожар
На 13.10.2010 г. в 1.25 ч в РУ “Пожарна безопасност и спасяване” – Павел баня е получено съобщение за горяща къща в с. Долно Сахране. За извършване гасителни действия на място е изпратен екип на РУПБС - двама огнеборци от с един противопожарен автомобил, които са потушили пожара в 3.10 ч.  При извършения оглед е установено, че са изгорели 10 кв.м покривна конструкция и две легла, телевизор и др. покъщнина. Сградата е спасена. По първоначални данни пожарът е възникнал вследствие повреда в ел. инсталацията.  По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.

На 11.10.2010 г. в 16.19 ч в Районно управление “Пожарна безопасност и спасяване” - Гурково е получено съобщение за възникнал пожар в частен навес с.Дворище, общ. Гурково. На място е изпратен екип на РУ ПБС – Гурково с един противопожарен автомобил, който потушил огъня  в 18.15 ч. При извършения оглед е установено, че пожарът възникнал в пристройка от западната страна на къщата и в резултат на него са унищожени около 25 кв.м от покривната конструкция на навеса и около 3 куб.м дърва за огрев. Прилежащата къща е спасена. Причини и щети  - в процес  на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 11.10.2010 г. в 21.20 ч в оперативната дежурна част на РУ “Пожарна безопасност и спасяване” – Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар на градското сметище. Два часа по-късно огънят е потушен от екип на РУ ПБС – Казанлък с един противопожарен автомобил. При извършения на 12.10.2010 г. оглед на местопроизшествието е установено, че  напълно са изгорели  три безстопанствени строителни фургона. Няма данни за умишлен палеж. Работата по изясняване на случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък

Пътно транспортни произшествия
На 12.10.2010 г. около 7.55 ч по път І-5 от Мъглиж  към Казанлък  - в посока запад се е движел товарен автомобил “Пежо Боксер”, управляван от румънския гражданин  Г. Г. (53). На около 500 м западно от пътния възел към Мъглиж при завой наляво е блъснат от преминаващия покрай него лек автомобил  “Форд Торнео Конект”, управляван от А.И. (53) от Стара Загора. Нанесени са материални щети по двата автомобила. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  
 
На 12.10.2010 г. около 7.00 ч от с. Бузовград за Казанлък се е движел лек автомобил  “Опел Кадет”,  управляван от Н.Н. (34) от с.Горно Черковище, общ. Казанлък. На 300 м след с. Бузовград, при движение с несъобразена с пътните условия скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл извън пътното платно и се блъснал в дървета. В резултат на удара возещият се на предна дясна седалка 21-годишен мъж е получил натъртвания в областта на таза. Откаран е от преминаващ автомобил във ЦСМП – Казанлък, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Водачът е напуснал местопроизшествието. По-късно е установен и му е съставен акт за установено административно нарушение по Закона за движението по пътищата. 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...