Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ром изнасили 17 годишно момиче в Казанлък.

 Михаил Чернев забелязал 17 - годишната девойка в дискотека в Казанлък. Започнал да я закача но тя не му обърнала внимание. След като момичето излязло от дискотеката около 23 часа, циганинът тръгнал след нея.

На улица я настигнал, ударил й 3 шамара ,съборил я на земята и я изнасилил.Всичко това се случило на улица ,,Иван Вазов,, в центъра на Казанлък. След като девойката подала сигнал за престъплението в РПУ в Казанлък, само за няколко часа криминалистите задържали извършителя на престъплението. Той бил разпознат по охранителните камери на кабелната телевизия, които са заснели как Чернев върви след момичето. Престъпникът е направил пълни самопризнания за извършеното престъпление. Задържан е в следствения арест.

информация: Десислава Петкова

и още...

Кражби
На 19.10.2010 г.  в 15.30 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че за  времето от 10.10. до 15.00 ч на 19.10.2010 г. неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало в къща в с. Манолово и извършило кражба на телевизор, медна пръскачка, 20 м кабел и един  меден съд. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 18.10.2010 г. в  17.55 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 09,10  до 17,50 ч на същата дата неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, проникнало в частен дом в ЖК “Изток” и извършило кражба на преносим компютър, 150 евро, около 5 грама златни накити и ловна карабина. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 18.10.2010 г. в 23,20 ч. в участък “Полиция” – Гурково е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ отворило кафе-автомат на ул. “Хан Аспарух” и извършило кражба на 100 лв. и монетника на машината. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Други
На 20.10.2010 г. в 2.30 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице  е срязало четирите гуми на лек автомобил  “Форд Фиеста”, паркиран в с. Енина. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На 19.10.2010 г. около 0.30 ч източно от с. Нова махала, общ. Николаево в посока запад се е движел лек автомобил  “БМВ”, управляван от неправоспособния  Р.С. (29) от същото село.  При движение с несъобразена скорост по мокър път, водачът изгубил контрол над автомобила, който се ударил челно в крайпътно дърво. В резултат на удара, пътуващият на задната седалка в автомобила 29-годишен мъж от с. Нова махала е получил фрактура на ребро и е настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. При направената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания от водача въздух с концентрация – 0,47 промила.   По случая работи РУ “Полиция” – Стара Загора Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...