Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 21.10.2010

 Разкрити престъпления
 На 20.10.2010 г. в 21.08 ч  на тел.112 е получено съобщение, че 32-годишен казанлъчанин е заловил М.И. (38) от Исперих, когото заварил да срязва задната лява гума на лек автомобил  “Форд Фиеста”.  Автомобилът е бил паркиран на ул. “Хаджи Димитър”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 
На 20.10.2010 г.  в 9.40 ч в участък “Полиция” - Мъглиж е получено съобщение от "ЕВН- България Електроразпределение” АД -  клон Казанлък за установена кражба на ел. енергия в частен дом в с. Зимница, общ. Мъглиж. При извършения оглед е установено, че 52-годишният Д.П. е възстановил прекъснатото за неплатени сметки захранване към къщата си, като е прекарал кабел, заобикалящ уреда за търговско отчитане на ползваната ел. енергия. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...


 
Кражба  

На 20.10.2010 г. в 12.50 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за кражба на материали от производствена площадка на фирма в землището на с. Шейново, общ. Казанлък. По данни на управителя, в периода  от 10:00 ч  на 16.10. до 17.30 ч на 18.10.2010 г.  неизвестни лица са проникнали в обекта чрез срязване на синджир към катинар и са извършили кражба на флексопечатни мастила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На 20.10.2010 г. около 7.00 чрез взломяване Казанлък по бул. “Розова долина” в посока   север се е движел  лек автомобил  “Рено 19”,  управляван от П.К. (18) от Стара Загора, с 4 месеца стаж зад волана. На кръстовището с ул. “Бачо Киро” отнел предимството и блъснал преминаващият по пешеходната пътека  53-годишен мъж от с. Ясеново. В резултат на удара пешеходецът е получил фрактура на десен крак и охлузни рани по главата и е настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  
 
На 20.10.2010 г. около 8.30 ч в Казанлък по ул. “Капитан Петко войвода” в посока юг се е движел лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от гръцкия гражданин М.Р. (65). На кръстовището с бул.”Княз Александър Батенберг” при предприемане завой наляво отнел предимството и блъснал пресичащия по пешеходна пътека 80-годишен казанлъчанин. Пешеходецът е откаран във ФСМП, където е прегледан и освободен – без наранявания. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...