Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 22.10.2010

 Разкрити престъпления
На 21.10.2010 г. около 16.00 ч при акция на РУ “Полиция” – Стара Загора в момент на продажба на наркотични вещества пред заведение в кв. “Казански” е задържан Х.И. (25) от Стара Загора. Наркопласьорът се придвижвал с лек автомобил  “Шевролет”, управляван от Т.Т. (26) от Стара Загора – осъждан за престъпления с наркотици.

В намиращата се в автомобила полиетиленова торба с вещите на Х.И. е открита метална кутия със суха растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана и хартиен пакет с около 20 грама белезникаво прахообразно вещество - реагиращо на амфетамин. От пътуващият в колата Г.Т.(29) – брат на водача, е иззета саморъчно свита цигара, чието съдържание също е реагирало на марихуана. Впоследствие в дома на Х.И. са открити още седем полиетиленови плика с общо около половин килограм марихуана. Трите лица са задържани за 24 часа. Образувани са две досъдебни производства. Работата по случая продължава РУ “Полиция” –  Стара Загора.  

На 20.10.2010 г. в 21.08 ч  на тел.112 е получено съобщение, че 32-годишен казанлъчанин е заловил М.И. (38) от Исперих, когото заварил да срязва задната лява гума на лек автомобил  “Форд Фиеста”, паркиран на ул. “Хаджи Димитър” в Казанлък. Образувано е досъдебно производство  и при проведените допълнителни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че М.И. е извършил още две подобни престъпления територията, обслужвана от РУ “Полиция” – Казанлък. Работата по случая продължава.

и още...


 
Пътно транспортно произшествие
На 21.10.2010 г. около 21.55 ч в с. Тулово, общ. Мъглиж  по ул. “Пролет” в посока запад се е движела каруца, теглена от кон. До дом № 11, управляващият каруцата З.И. (27) от Тулово изгубил контрол над превозното средство, което се ударило в паркирания на улицата лек автомобил  “Мазда 323”, а след това и в левия бордюр. В резултат на удара пътуващият в каруцата 61-годишен мъж от Тулово е паднал от нея и е получил фрактура на носа. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При направената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания от З.И. въздух, с концентрация – 1,91 промила. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.  
 
Полицейски операции  
На  21.10.2010 г. в 10.30 ч при специализирана полицейска операция с участието служители от участък “Полиция” – Мъглиж и “ЕВН – България” – КЕЦ – Казанлък е извършена проверка на електромерното стопанство в с. Паничерево, общ. Гурково. Установено е, че са разбити  вратите  на десет ел. табла и са свалени мостовете  на  напреженовата  бобина,  в  следствие  на  което  електромерите не отчитат консумираната ел. енергия. Установени са четирима от извършителите – М.Ч. (56), А.М. (71), С.И. (40) и 50-годишната З.Я. – всички от Паничерево. По случая са образувани досъдебни производства.  Работата по установяване на останалите шестима извършители продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 21.10.2010 г. за  времето от 9.00 до 16.00ч. територията, обслужвана от РУ “Полиция” – Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 60 МПС и 84 лица.  В хода на акцията са съставени 12 акта за установени административни нарушения и е издирено едно лице, обявено за издирване.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...