Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 25.10.2010

 Разкрити престъпления
 На 24.10.2010 г. в 13.45 ч  в с.Хаджи Димитрово,  общ.Казанлък  полицейски екип на РУ “Полиция” –х Казанлък е предприел проверка на лек автомобил “Форд Ескорт”, с водач – М.М. (22) и пътник  С.М. (21) и двамата то с. Хаджидимитрово. В автомобила е открита котва от плавателен съд, която е била противозаконно отнета от двора на частен дом в с. Енина, общ. Казанлък. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още..


 
На 24.10.2010г. криминалисти от РУ “Полиция” – Казанлък са извършили проверка на гаражна клетка  в междублоково пространство в кв. “В. Левски”. В гаража, ползван от К.И. (42) от Грно Черковище, са открити пет мастербокса с  2500 кутии цигари марка "Walton", без акцизен бандерол.  Образувано е досъдебно производство. Две седмици по-рано 42-годишният К.И. бе задържан  в казанлъшкия кв. “Изток” в момент на товарене на два мастербокса цигари “Mond Lidht”, без акцизен бандерол  в багажното отделение  на лек автомобил  “Опел Вектра”. Тогава в управлявания от К.И. лек автомобил  “Фолксваген” Голф” бяха открити и иззети още четири мастербокса цигари без бандеролен стикер.
Работата по случаите продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  
 
Шофиране след употреба на алкохол
На 24.10.2010 г. около 21.30 ч в Гурково полицейски екип е заловил Я.М. (36) от с.Паничерево, общ. Гурково да управлява лек автомобил  “Рено” по ул. “Прохода” след употреба на алкохол, с концентрация 1,22 промила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 24.10.2010 г. около 21.20 ч полицейски екип е заловил Н.Б. (29) от Казанлък да управлява лек автомобил  “Форд Ескорт” по ул. “Ал. Батенберг”, след употреба на алкохол, с концентрация 2,14 промила. Н.Б. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 б, ал.1 от НК.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...