Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

БСП и тройната коалиция правят всичко възможно държавата да не се развива в правилната посока

Цветан Цветанов: БСП и тройната коалиция правят всичко възможно държавата да не се развива в правилната посока

 “БСП и тройната коалиция правят всичко възможно държавата да не се развива в правилната посока”, заяви при посещението си в Казанлък председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде кореспондентът на радио “Фокус”-Велико Търново .

“Затова ние трябва да продължим да работим с всички сили за отстояване позициите си и защитавайки интересите на гражданите. Това е и нашата политика – отстояване интересите на обществото”, категоричен бе Цветанов. Той допълни, че при посещението си във Франция тази седмица, е разбрал високата подкрепа на френското правителство към ГЕРБ: “Те са много добре информирани за всичко, което се случва в сраната ни. Много е важно да не забравяме онези, които са ни подкрепили и това, което сме обещали на гражданите, да не изневеряваме на принципите си”. Председателят на ГЕРБ заяви още, че политическата формация се надява на предсрочни парламентарни избори, за да затвърди позициите си. “Към настоящия момент се наблюдава негативно отношение на управляващите към нас, но ние трябва да продължим да заявяваме ясно позициите си по нерешените от правителството въпроси. В София вече усетихме необходимост от увеличаване базата данни от хора, можещи и знаещи. Това трябва да е основен акцент за отваряне на структурата ни към хората с различни интереси”, информира още Цветан Цветанов.

 


Казанлъшката структура на ГЕРБ поиска подкрепата на неформалния лидер на партията Бойко Борисов, като с молбата за това се обърнаха към председателя Цветан Цветанов, при посещението му в града на розите. “Отправяме нашата молба за съдействие от страна на г-н Борисов”, заяви доктор Илия Вандов от местната структура на политическата партия.”Предполагаме, че решението, което би могло да се вземе в София, ще е политическо и се надяваме изборите в нашия град да не бъдат опорочени”, допълни д-р Вандов. В отговор на това Цветанов заяви: “Политическото решение е ясно-предсрочни парламентарни избори. Мога да обещая преди това публични изяви в медиите за разглеждане казуса с касираните избори в Казанлък”. Причината за отправянето на молбата е решението на Административния съд в Стара Загора за касиране изборите за общински съветници. В новия Местен парламент в града на розите ГЕРБ имат 8 съветника, единият от които е д-р Илия Вандов: “Математическите оценки по време на изборите и реалните резултати показват нещата такива, каквито са сега в Общинския съвет. Недействителните празни бюлетини бяха представени за действителни, след като по хоризонтална линия в страни от името на кандидата за общински съветник, е отбелязван вота, а не, както бе обявено да бъде – в съответното квадратче пред името”.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: