Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 05.11.2010

 Кражби
На 04.11.2010г. в 10.35 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за взломно проникване в частен дом на ул. “Хр. Ботев”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало в жилището и направило опит да отвори метален шкаф. Липси не са констатирани. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...На 04.11.2010г. в 9.00 ч в РУ “Полиция”  – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от помпена станция между селата Дъбово и Юлиево, общ. Мъглиж - на 800 м северно от главния път. При извършената проверка на място е установено че неизвестно лице, е отворило вратата на трафопост и изнесъл от него трансформатор, който е открит полу-разглобен, в близост до съоръжението. Щети - в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пожар
На 04.11.2010 г. в 17.10 ч на тел.112 е получено съобщение за пожар в частен дом в с. Ветрен, общ. Мъглиж. При извършената проверка на място е установено че са частично унищожени мебели в една от стаите.  Причините за възникването на пожара са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Други
На 04.11.2010 г. служители на група “Противодействие на икономическата престъпност” – Казанлък и отдел “Досъдебно производство” – ОДМВР са извършили проверка на четири  адреса в Казанлък, ползвани то 45-годишния И.Т. и 39-годишната Р.К. Иззети са общо 113 артикула, за които се предполага, че носят защитената търговска марка “Вюрт”, без съгласието на притежателя на изключителното право. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Пътно транспортни произшествия
На 04.11.2010 г. около 14.00 ч от с.Дунавци, общ. Казанлък, към път І-6 в посока юг се е движел велосипед, управляван от 82-годишен казанлъчанин. На кръстовището с път І-6 не спрял на пътен знак Б 2 (стоп) и е блъснат странично от движещият се в посока запад с несъобразена скорост лек автомобил  “Форд Ескорт”, управляван от Л.К. (25) от с. Петрово, общ. Сандански. В резултат на удара велосипедистът е получил фрактура на дясна ръка и лява ключица, хематом на главата и е изпаднал в кома. Настанен е за лечение в МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на лекия автомобил. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” –  Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...