Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 29.11.2010

 Разкрити престъпления :
На 28.11.т.г. около 17.25 ч. служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са спрели за проверка до парк «Тюлбето» л.а. «Субаро», със софийска регистрация, управляван от 30 год. К.Б. от София. При личния обиск на К.Б. са открити листчета за свиване на цигари и суха зелена тревиста маса около 1 гр., реагирала при направения полеви наркотест на канабис. К.Б. е задържан в Районно управление «Полиция» - Казанлък за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


На 28.11.т.г. около 22.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение за битов конфликт, възникнал в частен дом, намиращ се на казанлъшката улица «Пирин» № 3. В хода на скандала 42 годишния Ч.А., във видимо нетрезво състояние, счупил остъклението на приземен етаж на обитаваната от него къщата. Ч.А. замахнал с брадва спрямо дошлите на място полицейски служители, което наложило използването на физическа сила и помощни средства / белезници/ и произвеждането на предупредителен изстрел във въздуха. Ч.А. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

и още...


Грабеж :
На 27.11.т.г. около 20.24 ч. в Районно управление «Полиция» - Казанлък е получено съобщение от 64 годишна жена от Казанлък, за това че малко по-рано на кръстовището на улиците «Ген. Столетов» и «Иларион Макариополски», непознат младеж я застигнал и чрез издърпване й откраднал дамската чанта, съдържаща сумата от 50 лв. и мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби :
За времето от 21.11.т.г.г. до 27.11.т.г. от частен имот в землището на с. Крън, общ. Казанлък / разположен в местността «Под корията»/, е извършена кражба на около 80 млади фиданки / ябълки/ на стойност около 500 лв., собственост на 54 годишен мъж от същото село. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
           
ПТП :

На 28.11.т.г. около 00.30 ч. на кръстовището на казанлъшките улици «Александър Батенберг» и «Никола Петков», при десен завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в Старата река, л.а. Сеат «Ибиза», със старозагорска регистрация, управляван от 35 годишната М.М. от Казанлък. От ПТП возещия се на предната дясна седалка в автомобила пътник – П.П., 39 годишен от Казанлък / съпруг на М.М./ е получил натъртвания в областта на гръдния кош, като е оставен за наблюдение в казанлъшката болница, с опасност за живота. М.М. е тествана с дрегер за употреба на алкохол, като апарата е отчел - 1,66 промила. Жената е отказала да даде кръвна проба. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

Видео: http://video.bgnes.com/view/11048

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: