Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 09.12.2010

 Кражба
На  08.12.2010 г.  около  10.15 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение    , че неизвестно лице е влязло през незатворен прозорец на подпокривното пространство частен дом в с. Горно Сахране. Там извършителят  направил  отвори в тавана и проникнал в жилищните помещения на къщата    , откъдето е извършил кражба на 200 кг картофи, 100 литра домашно вино, бормашина и около 8 метра захранващ кабел. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

           
Икономически престъпления
На  08.12.2010 г. около  11.00 ч полицейски екип на РУ “Полиция”   - Казанлък е спрял за  проверка товарен автомобил “Пежо  Партнер”, управляван от Д.С. (32) от Стара Загора. В колата са открити 118 стека цигари, различни марки без акцизен бандерол. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...

35 дози хероин са иззети при акция за противодействие на наркоразпространението  вчера

23-годишният С.М. бе задържан в следобедните часове на 7.12.2010 г на бул. “Цар Симеон Велики” в Стара Загора. В джобовете на дрехите му старозагорските криминалисти са открили 35 хартиени пакетчета с кафеникаво прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на хероин. Срещу лицето, което е многократно осъждано, в т.ч. за престъпления с наркотици е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. чл.354а от НК. На предната седалка на таксиметровия автомобил “Деу Нексия”, с който С.М. се е придвижвал е открито хартиено пакетче със суха растителна маса, което при направения полеви наркотест е реагирало на марихуана. Установено е, че пакетчето е притежание на управлявалият автомобила И.К. (23) от Стара Загора, срещу когото също е образувано досъдебно производство. Двамата са задържани за срок до 24 часа. Задържан е и спътникът им - Д.Т. (24) от Стара Загора. Работата по доказване  на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: