Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 22.12.2010


 Разкрито престъпление :
На 20.12.т.г. около 20.05 ч. в Полицейски участък - Павел баня е получено съобщение от 44 годишен мъж от с. Скобелево, за това че трима мъже са му нанесли побой. Изпратените на място полицейски служители са констатирали, че мъжът е в нетрезво състояние и отказва да му бъде извършен медицински преглед. Констатирано е, че малко по-рано / около 19.10 ч./, 24 годишният Е.М. от с. Горно Сахране, баща му – Н.М., 50 годишен и техен приятел са посетили 44 годишния потърпевш в дома му, като са му нанесли побой по повод дължима сума в размер на 112 лв., за които пострадалия е взел стока от магазина за хранителни стоки на Н.М. Тримата качили скобелчанина в багажника на л.а. Опел «Астра» и след като го откарали южно от селото, в близост до моста на р. Габровница, продължили да го бият, а после си тръгнали, оставяйки го там. Потърпевшият е освидетелстван медицински, а Е.М. и Н.М. са задържани за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Казанлък. Работата по  установяването и задържането на третия участник в деянието продължава.Кражби :
На 21.12.т.г., след взломяване на входната врата е проникнато в частна къща в с. Търничине, общ. Павел баня, собственост на 36 годишен казанлъчанин, откъдето е извършена кражба на печка за дърва, две перални, ръчна помпа за вода, ел. помпа за вода и два ел. двигателя. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

На 21.12.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в л.а. Опел «Кадет», със старозагорска регистрация, собственост на 53 годишен казанлъчанин, паркиран на ул. «Хината», откъдето след отворяне на предния капак, е извършена кражба на  акумулаторна  батерия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
           
Пътно транспортно произшествие

На 20.12.20010 г. около 07.40 ч в Казанлък по ул. “33 –та” в кв. “Индустриален” в посока изток се е движел лек автомобил  “Опел Корса”, управляван от Б.С. (30) от с. Шейново. При движение с несъобразена скорост по заледен участък, автомобилът навлязъл лентата за насрещно движение и ударил движещия се на запад лек автомобил  “Хонда Сивик”, управляван от Т.Д. (43) от с. Енина. В резултат на удара Б.С. е получил разкъсно - контузна рана на челото и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. И в двата автомобила са използвани обезопасителни колани. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: