Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 02.01.2011


 Кражби
На 01.01.2011 г. в 14.40 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 13.00  до 14.00 ч на същата дата, неизвестно лице проникнало през незаключена входна врата в частен дом в с. Ягода и извършило кражба на  600 лв. и 100 евро.  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
и още ... Палеж
На 01.01.2011 г. в 6.45 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за горящ лек автомобил  в с. Розово,общ. Казанлък. При извършения оглед е установено, че автомобилът е изгорял напълно. По данни на очевидец, пламъкът е тръгнал от покрива на автомобила, през предно панорамно стъкло, към двигателното отделение. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Други  

На 01.01.2011 г. в 14.40 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 53-годишен казанлъчанин, че около 14,30 ч е установил кръгъл отвор в предно панорамно стъкло паркирания пред дома му лек автомобил “Фиат Пунто”. При извършения оглед на задната седалка на колата е открит проектил от  огнестрелно оръжие. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

ПТП :
На 31.12.м.г. около 14.10 ч. по пътя Николаево - с. Ветрен, общ. Мъглиж, на около 3 км. преди разклона за с. Ветрен, настъпва пътен инцидент между : л.а. Рено «Меган», с ямболска регистрация, управляван от 23 годишния Г.И. от Елхово и л.а. БМВ «318 ТД», със старозагорска регистрация, управляван от 53 год. М.М. от с. Кънчево, общ. Казанлък. Причина за ПТП : водачът на л.а. «Рено» предприема излизане от крайпътна отбивка, като отнема предимството на движещия се в същата посока л.а. «БМВ», в резултат на което «БМВ»-то удря отзад л.а. «Рено». От инцидента няма сериозно пострадали.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: