Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 03.01.2011

 Криминалистите от Първо РУ “Полиция” – Стара Загора заловиха крадци на каса
На  01.01.2011 г. в оперативната дежурна част на Първо РУ “Полиция” - Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба от частен дом на бул. “Цар Симеон Велики”. При извършения оглед е установено, че в жилището е проникнато чрез подбран или подправен ключ и е откраднат метален шкаф със златни, сребърни накити и документи.

Образувано е досъдебно производство и в резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 19-годишния П.Г. (осъждан за кражби) и 16-годишен младеж от Стара Загора. Лицата получили информация, че обитателите на апартамента ще отсъстват през празничните дни и направили проверка, за да се уверят, че семейството е извън дома. С ключ, оставен от собствениците под изтривалката, те отключили на входната врата и проникнали в жилището.  Двамата са задържани за срок до 24 часа. Единият от тях е предал доброволно отнетият метален сейф, заедно с цялото му съдържание - около 100 грама златни бижута, 200 грама сребърни накити и документи на собствениците. Работата по случая продължава Първо РУ “Полиция” – Стара Загора.  

и още...

 

Палежи
На 2.01.2011 г. в 21.25 ч в оперативната дежурна част на РУ “Пожарна безопасност и спасяване” – Казанлък е получено съобщение, че гори помещение в детско заведение в града. Пожарът е ликвидиран в 21.40 ч. от екип на РУ ПБС – Казанлък с един противопожарен автомобил. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице е счупило едно от стъклата на   педагогически кабинет и е запалило намиращ се под прозореца диван. Унищожено е част от обзавеждането на стаята:  прозорец, врата, секция, маса и диван. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  

Други

На 02.01.2011 г. в 20,40 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” е получено съобщение от 59-годишен казанлъчанин, че в близост до моста на преминаващата през селото река е открил удавен 82-годишния си тъст. Данни за насилствена смърт не са констатирани. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: