Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 04.01.2011

 Кражби
На 03.01.2011 г. в 07.15 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение за извършена кражба от детска градина в с. Александрово. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване прозореца е проникнало в кухнята и отнел хранителни продукти. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...


На 04.01.2011 г. в РУ “Полиция” . Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от баничарница на ул. “Хината”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице чрез взломяване на входна врата, проникнало в обекта и извършило кражба на електрическа коледна украса и 16 лв. в монети. Образувано е досъдебно производство.

На 03.01.2011 г. в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от къща на ул.”Орешака”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване прозорец  на приземния етаж, проникнало в жилището и извършило кражба на 300 м мостов проводник, 20 м медни тръби и съединения за тях. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
          
Пътно транспортни произшествия
На 03.01.2011 г. около 11.30 ч. в Казанлък по алеята на централния кооперативен пазар в посока юг се е движел лек автомобил  “Опел Корса”, управляван от В.Х. (18) от Казанлък. Поради неспазване на достатъчно странично разстояние, застъпил със задна лява гума стоящата до сергиите 48-годишна жена от с.Бузовград, общ. Казанлък. Жената е откарана в ЦСМП, откъдето след преглед е освободена, без опасност за живота. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи РУ “Полиция” – Стара Загора Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: