Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Още една запечатана бензиностанция, 11 проверени за ден


 Два дни след старта на проверките на обектите за търговия с течни горива все още има работещи такива, без връзка с НАП. Само за ден, ннспектори от НАП Пловдив провериха 11 обекта в Област Стара Загора. В района на Казанлък е запечатана една бензиностанция, чиито собственици ще бъдат и  глобени със санкция до 10 000лв.


4 от проверените обекти са били затворени и не обслужват клиенти, тъй като все още нямат монтирани устройства за връзка с НАП. Други 5 вече са успели да се оборудват и са в онлайн режим с приходната агенция. Само един обект от проверяваните не съществува на посочения адрес, а най-странната информационна табела на неработещ обект гласеше: „ Затворено, заради връзка с НАП”.

Проверките в областта ни ще продължат и в следващите дни, докато бъде посетен и последния търговски обект „пропуснал” да свърже фискалната си система с НАП.

Напомняме на всички търговци, че най-късно до края на септември 2011 г. всяка регистрирана по ДДС фирма трябва да свърже касовия си апарат с информационната система на приходната агенция, а до края на март 2012 всяко фискално устройство в страната трябва да изпраща данни до НАП, като съветът ни е да не се изчаква последния момент.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: