Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.01.2011

 Разкрити престъпления
На 19.12.2010 г.  11.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от вила в с.Асен, общ. Павел баня. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало в къщата и извършило кражба на моторна резачка, кабели и туба с бензин. Образувано е досъдебно производство и в от проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от А.А. (33) от с. Горно Сахране. Работата по случая продължава. 

и още...На  14.01.2011 г. около 03.30 ч полицейски екип на РУ “Полиция” – Казанлък са забелязали, че пред дома на К.П. (33) в с.Нова  махала , общ. Николаево е спрял лек автомобил  “Мерцедес”. Водачът слязъл от автомобила и отворил гаражната врата на имота, през която в двора влязъл микробус “Фолксваген”. При извършената проверка, служителите открили в  микробуса 8 пластмасови бидони по 80 л и 6 туби с вместимост по 30 л, съдържащи дизелово гориво. К.П. и водачът – Д.П. (33) от Казанлък са задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  14.01.2011 г.  в  13.00 ч служители на участък “Полиция” - Павел баня са извършили проверка в частен имот, намиращ се до бившия  стопански двор на с.Осетеново, при която   установено, че в двора се извършва незаконна търговска дейност с отпадъци от черни и  цветни  метали. В имота са открити множество отломки от черни метали, цели и нарязани   

Кражби
На  15.01.11 г. около 10.50 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че за  времето  от 08.01 до 15.01.2011 г. неизвестно лице, чрез взломяване катинар на входна врата, проникнало в навес към къща в с. Горно Сахране и извършило кражба на метална  мивка и метална  маса с менгеме. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  15.01.2011 г. около 10.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице чрез взломяване на входна врата, проникнало във фризьорски салон ни ул. “Славянска” и извършило кражба на портмоне със 100 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.  
 
На  15.01.2011г. около 15.20 ч в РУ “Полиция” е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало в къща в с. горно Сахране и извършило кражба на батерии за мивка, а от незаключен навес до къщата отнело ел.косачка, електрическа скара  и два медни съда с вместимост 10 и 20 литра.ОДРУ Казанлък.

На 14.01.2011 г.  в 09.40 ч в РУ “Полиция”   – Казанлък е получено съобщение, че  за  времето  от 18.00 ч на 13.01. до 09.00 ч на  14.01.2011 г. неизвестно лице е проникнало през  оградната мрежа в двора на фирма в землището на с.Шейново, където взломило катинар на шахта и извършило кражба на хидрофор с обем 20 литра. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Други
На  15.01.2011г. около 21.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП – Казанлък е постъпило лице след нанесен побой. При извършената проверка на място е установено, че около 21.00 ч предната вечер в частен дом в с. Търничени 31-годишния Х.И. е нанесъл побой на 56-годишния си баща. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък с комоцио и хематоми по лицето, без опасност за живота. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На 14.01.2011 г. около 20.20 ч от с.Розово, общ.Казанлък към с.Бузовград, общ. Казанлък се е движел лек автомобил “Мицубиши Колт”, управляван от К.И. (26) от с.Розово.  На около 1 км от с. Розово при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който напуснал пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. В резултат на удара К.И. е починал на място. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  15.01.2011 г.  около 3.45 ч по  четвъртокласен  път от с. Горно Черковище към с. Бузовград, общ. Казанлък в посока юг се е движел лек автомобил  “Мицубиши Галант”, управляван от С.М. (23) от Бузовград. На около 2 км преди с. Бузовград, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл извън платното за движение и навлязъл в крайпътна нива. В резултат на удара С.М. е получил порезни рани по главата. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Шофиране след употреба на алкохол  
На  14.01.2011 г.  около  23.30 ч на ул. “Ален мак” в с.Долно Сахране  полицейски екип на РУ “Полиция” – Казанлък е заловил К.И. (45) от Павел баня да управлява лек автомобил  “Волво”, след употреба на алкохол, с концентрация - 1.47  промила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  15.01.2011г. около 4.25 ч в Казанлък по бул.”Княз Александър Батенберг” в посока  изток са а движел лек автомобил  “Нисан Алмера”, управляван от Х.В. (36) от Казанлък. При  навлизане в бензиностанция ОМВ с  несъобразена  скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който се ударил в бордюра и се блъснал в две бензиноколонки. При инцидента са причинени материални щети. При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в издишания от Х.В. въздух с концентрация 1,45 промила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...