Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 18.01.2011

 Кражби
На 17.01.2011г. в 8.08 ч в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил в с. Манолово общ Павел баня. При извършения оглед е установено, че за времето от 23.00 ч на 16.01. до 08.00 ч на 17.01.2011г. чрез подбран или подправен ключ е отворило  лек автомобил  “Фиат Панда” и извършило кражба на акумулатор и авто компактдиск – плейър. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...На 17.01.2011 г. в оперативната дежурна част на РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от склад на строителна фирма. При извършения оглед е установено, че неизвестно лице е проникнало в склада, чрез взломяване катинара на вратата и откраднало оттам на две гуми. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 17.01.2011 г. в 11.05 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба на телефонен кабел от местността “Габровница” в землището на с. Горно Сахране. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 17.01.2011 г. в 12.50 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършвана кражба от бивша училищна сграда на ул. “Хр. Ботев”. При извършения оглед е установено, че неизвестни лица са проникнали в помещения на бившето училище и са подготвили за кражба три шевни машини, два ел. двигателя и други метални вещи. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 17.01.2011 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение  за извършена кражба от товарен автомобил “Форд Карго”, паркиран на бул. “23 - ти пехотен шипченски полк”. При извършения оглед е установено, че за времето от 0.00 ч до 8.30 ч. на 17.01.2011 г. неизвестно лице е извършило кражба на два акумулатора от автомобила. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На 15.01.2011 г. около 15.10 ч в Стара Загора по бул. “Крайречен” в посока  изток се е движел лек автомобил  “Опел Корса”,  управляван от К.Е. (66) от с. Тулово. На пътния възел  на бул. “Крайречен” и  бул. “Славянски” отнел  предимството и се сблъскал с лек “Фолксваген”, управляван  от М.С. (24) от Стара Загора. В резултат на удара К.Е. е получил натъртване в областта на гърдите и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Двамата водачи са използвали обезопасителни колани. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта им. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.
 
 Други
 На 17.01.2011 г. в 6.20 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от гражданка, която забелязала че е счупено стъклото и е отворена вратата на златарско ателие на пл. “Севтополис”. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е срязало халката на катинара на входната врата на ателието и като счупило стъклото й с твърд предмет, я отворило. След като проникнал в обекта, извършителят е направил неуспешен опит да взломи намиращата се в него метална каса. При извършения оглед няма констатирани липси. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: