Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 19.01.2011

 Разкрити престъпления
На  18.01.2011 г. около 10.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване катинар на врата, проникнало в склад в складова база в града и извършило кражба на около 500 кг противотежест от мотокар. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия казанлъшките криминалисти са установили, че престъплението е извършено от Д.И. (21) и С.С. (29) от Казанлък. Образувано е досъдебно производство. С.С. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...

 
На  17.01.2011 г. около  13.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък, че неизвестно лице е извършило кражба на  45 метра оградна мрежа, 10 метални колове, метална врата с касата и метални рамки за около  4 кв.м остъкление от вила в местността “Старите лозя”. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършители на престъплението са Д.А. (43), Р.И. (22), и Г.Х. (19) от Казанлък. Тримата са задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.   
 
На 18.01.2011 г. около 13.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е извършило кражба на метален лист с дължина около 5 м от двор на вила в местността “Старите лозя”. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия казанлъшките криминалисти са установили, че престъплението е извършено от 46-годишния Л.К. и 47-годишната С.И. от Казанлък. Двамата са задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Кражба
На 18.01.2011г.  около 06.10 ч в РУ “Полиция” – Казанлък, че  неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата,  проникнало в гараж, намиращ се в двора на къща в гр. Мъглиж  и извършило кражба на електрожен, ръчна  бормашина, ъглошлайф и два ел. удължителя с  обща  дължина  100 м. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 18.01.2011г. около 9.10 ч в  РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване катинар на входната врата , проникнало в магазин за рибни продукти на бул.”Княз Александър Батенберг” и извършило кражба на касовия апарат със 100 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  18.01.2011г. около  16.45  ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че неизвестно лице, след като срязало решетка на прозорец, проникнало в избено помещение на  къща в с. Осетеново, общ. Павел  баня и извършило кражба на  4 лети  джанти, две медни  пръскачки,  удължител 20 м  и около 80 м рекордоман. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На 18.01.2011г. около 9.20 ч. в гр.Павел баня по ул.”Петко  Колев” в посока север се е  движел мотоциклет “Кавазаки”, управляван от неправоспособния К.И. (30) от с.Богдан,  общ.Карлово. На  кръстовището с черен път за местността “Разсадника”, поради  движение  с несъобразена с пътните условия скорост, водачът изгубил контрол над мотоциклета и се  ударил в циментов стълб. В резултат на удара, мотоциклетистът е получил комоцио и фрактури на дясна ключица и лявата предмишница. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ.  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 18.01.2011 г. около 18.15ч в Казанлък по бул.”Княз Александър Батенберг” в посока запад се е движел лек автомобил  “Хонда Сивик”, управляван от 55-годишната Р.П. от Казанлък. Пред банка ДСК, при изпреварване на велосипед, без да бъде осигурена необходимата дистанция, автомобилът ударил с дясното си странично огледало 53-годишният велосипедист, който паднал на пътното платно. В резултат на удара велосипедистът е получил натъртване в областта на гръдния кош и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на двамата участници в инцидента. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.

Други  
На 10.01.2011г. около 3.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е унищожило 4 ел. табла с електромерите, монтирани на трафопост в  северната част на с.Ветрен. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: