Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 20.01.2011

 Разкрити престъпления
На  07.01.2011 г. в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че на 22.12.2010 г.  неизвестно лице е  извършило  кражба  от  плевня в с.Александрово, общ. Павел баня. Образувано е досъдебно производство и при проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено че кражбата е извършена от15-годишен младеж от селото. Криминалистите са констатирали, че в периода от 27.12.2010  до 01.01.2011 г. непълнолетният и 29-годишният му съселянин А.А. са извършили кражба на 110 бали сено и 40 бали слама от друга незаключена стопанска постройка в с. Александрово.   Работата по случаите продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...

На  19.01.2011 г. в 11.40 ч в РУ “Полиция” Казанлък е получено съобщение за кражба  на  ел. енергия в с.Копринка, общ . Казанлък. При извършения оглед е установено, че чрез  интервенция  на  капака  на  ел.табло неправомерно  са  свързани  проводници към електромера на имот, собственост на А.А. от с. Копринка. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Измама
На 19.01.2011 г. в Първо РУ “Полиция” – Стара Загора е получено съобщение от 82-годишен старозагорец, че предният ден на централен пазар - Стара Загора е бил измамен от непознато лице. Млад мъж пресрещнал тъжителя в района на пазара и заявил, че се познава със сина му, който работи в Испания и има да му връща пари. Той обяснил на възрастния човек, че  е готов веднага да му даде сумата, за да я изпрати на сина си, но разполага само с банкноти в евро, които са по-големи от дължимата сума.  Подал четири банкноти на тъжителя и поискал той да му върне разликата - около 500 лв. Потърпевшият дал на непознатия парите с които разполагал – около 120 лв., взел валутата и си тръгнал. По-късно установил, че банкнотите не са евро, а  югославски динари – 3 купюра по 10 динара и 1 – от 20 динара. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Стара Загора.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: