Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 28.01.2011

 Разкрити престъпления :
На 27.01.т.г. по сигнал относно разпространение на цигари без акцизен бандерол служители от Районно управление «Полиция» - Казанлък са извършили проверка на хранителен магазин, разположен в Павел баня, стопанисван от 46 годишния С.К. от същия град / намерени и иззети са 26 кутии цигари марки «Buisnes Rouais» и «Raguei», без акцизен бандерол. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.

и още...Кражби :

За времето от 22.01.т.г. до 27.01.т.г., чрез взломяване на три реда тухли от северозападната стена е проникнато в частна къща в с. Черганово, общ. Казанлък, собственост на 35 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на 50 м. монофазен удължител. Изрязана е и около 100 м. от ел. инсталацията на къщата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Казанлък.
На 26/27.01.т.г., чрез изкопаване от земята от землището на с. Змейово, общ. Стара Загора, на около 50 м. източно от пътя Стара Загора – Казанлък, е извършена кражба на 35 м. подземно положен кабел, стопанисван от фирма «Алкател Лусент». Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» - Стара Загора.   
          
ПТП :
На 27.01.т.г. около 09.00 ч. по пътя Стара Загора – Казанлък, поради при  движение  с несъобразена   скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в метален парапет на мост, т.а. «УАЗ», със старозагорска регистрация, управляван от 52 год. Й.Й. от с. Дъбово. От  удара са пострадали пътуващите в  автомобила  : И.К., 41 год. от с. Дъбово /  получава фрактура на реброто, освободен за домашно лечение, без опасност за живота/ и Д.Д., 46 годишен от Мъглиж / прегледан и освободен, без наранявания и опасност за живота/.  

На 26.01.11 г. около 17.20 ч по път І-5 Казанлък – Стара Загора в посока юг се е движел лек автомобил  “Фолксваген Голф”, управляван от  Т.Е. (41) от Габрово. В района на моста към околовръстния път, при движение с несъобразена с пътните условия, релефа на пътя и интензивноста на движението скорост, , застигнал и блъснал отзад лек автомобил  “Форд”, управляван от  Л.К. (40) от с.Масларево. В резултат на удара  двата автомобила са напуснали пътното платно и са навлезли в канавката, а “Фолксваген”-ът се блъснал челно в крайпътно дърво. При инцидента, возещата се на задната седалка във “Фолксваген”-а 20-годишна жена от Габрово е получила  счупване на носа. Оказана й е амбулаторна медицинска помощ. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. Работата по случая продължава сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.

Други

На  26.01.2011 г. при извършена проверка в дома на 32-годишната Л.Л. от Казанлък в кв. “Изток” са намерени три стека цигари “Роялс” и “Слимс Ракел без акцизен бандерол.  Акцизните стоки са предадени доброволно от съпруга на Л.Л. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: