Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 31.01.2011


 Разкрити престъпления
На  30.01.2011 г.  около  11.55 ч. полицейски екип на РУ “Полиция” – Казанлък при извършване на обход в района на кооперацията в с.Ясеново е заловил 27-годишния С.С. от същото село в момент на кражба на метална рамка от кантар. С.С. е задържан за срок до 24  часа и по случая е образувано досъдебно производство.

и още...

На  30.01.2011 г. около 16.00 ч  на път І-6 до автокъща “Зарев” полицейски екип на РУ “Полиция” – Казанлък е спрял за проверка лек автомобил  “Мерцедес” с руска регистрация, с водач Х.Ж. (25) от гр.Черноморец, общ. Созопол и пътник Б.Н. (33) от София. При проверката е установено, че свидетелството за регистрация на МПС и застрахователната полица са с неистинско съдържание. Направена е допълнителна справка по номера на рамата, при която е установено, че автомобилът е обявен за издирване в Шенгенската информационна система. Х.Ж. и Б.Н. са задържани за срок до 24 часа. За случая е уведомено бюро СИРЕНЕ и е образувано досъдебно производство.  
 
Кражба
На  30.01.2011 г.  около  13.35 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение за извършена взломна кражба от къща в с.Юлиево, общ.Мъглиж. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване на прозорец е проникнало в къщата и е извършило кражба на ъглошлайф . Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  30.01.2011 г.  около  17.20 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице като изкривило ламарината от западна  страна, проникнало в  на гаражна  клетка в кв. “Изток” и извършило кражба на 0.5 куб. м дърва за огрев, 6 винкела с дължина  120 см  и  2 автомобилни гуми.  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Други  
На  31.01.2011 г. около 3.30 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е счупило предно ляво стъкло на лек автомобил  “Роувър”, паркиран на ул. “Банянска”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  30.01.2011 г.  около  12.10 ч.  в  РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е счупило с твърд предмет стъклото на входната врата на библиотека “Искра” и задното панорамни стъкло на паркиран в близост до сградата лек автомобил  “Опел”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: