Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 04.02.2011

 Разкрито престъпление
На 03.02.2011 г. около 15.15ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е извършило кражба на около 30 кв.м  ламарина от покрива на вила в  местността “Тополите” в землището на града. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 22-годишният М.К. и 13-годишно момиче от Казанлък. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

и още...

Кражби
На  03.02.2011г.  около  21.50 ч в РУ “Полиция” - Казанлък  е  получено  съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на прозорец, проникнало в къща в с. Шейново и извършило кражба на пет радиатора, гроздомелачка  и  гроздоизстисквачка. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.    
 
На 03.02.2011 г. около 17.10 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е проникнало през неукрепен прозорец в помещение в с. Ръжена, общ. Казанлък и извършило кражба на меден  казан с вместимост  250 л и ел. двигател. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  04.02.2011 г.  около  02.15 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че за  времето от 21.00 ч на 03.02. до2.00 ч на 04.02.2011г. неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане на товарен автомобил “БМВ - Х-5”. Автомобилът е бил паркиран на ул.”Добри Кехайов”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Измама

На 03.02.2011г. във Второ РУ “Полиция” – Стара Загора е получено съобщение от 22-годишна старозагорка, че е била измамена по телефона. Около 17.00 ч предната вечер на мобилния й телефон се обадил непознат глас, който я въвел в заблуждение, че печели от лотария и я уговорил да закупи ваучери към мобилен оператор на стойност 60 лв. и да му издиктува кодовете за активиране. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Стара Загора.

Други  
На 03.02.2011 г.  около  15.20 ч в с. Горно Сахране, служители от участък “Полиция” - Павел баня са констатирали незаконно прикачен към електроразпределителната мрежа проводник, водещ към къща, собственост на Г.О. (77). Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пожар
На 03.02.2011 г. около 12.48 ч в РУ “Пожарна безопасност и спасяване” – Казанлък е получено съобщение за пожар в жилищна постройка в кв. “Казмера”. В гасителните действия са участвали седем огнеборци от РУ ПБС – Казанлък с два противопожарни автомобила. Пожарът е ликвидиран в 13.48 ч. Унищожена е покривната конструкция на постройката с площ 25 кв. м., телевизор и други вещи.  По първоначални данни пожарът е причинен неправилно  боравене с огън при разпалване на печка. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На 03.02.2011 г. около 7.15 ч в Казанлък по бул. “23 - ти пехотен шипченски полк” в посока   запад се е движел лек автомобил “Пежо 306”, управляван от П.В. (43) от Казанлък. При  извършване на ляв завой за навлизане в паркинга на  фирма, отнел предимството и е ударил насрещно движещият се велосипедист П.М. (61) от Казанлък. В резултат на удара велосипедистът е получил луксация на лява раменна става и е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При направената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на двамата участници в инцидента. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте:


loading...