Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.02.2011


 Други
На  05.02.2011 г.  в 10.50 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е взломило предното панорамно стъкло на лек автомобил  “Ауди А4”. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Тунджа”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На  05.02.2011 г. около 18.20 ч в Казанлък по бул."23-ти пехотен шипченски полк" в посока изток се е движел лек автомобил  “Тойота Корола”, управляван от Д.С. (42) от Казанлък. Пред бл. № 31 при движение с несъобразена скорост на неосветен участък от пътя блъснал неправилно пресичащия пътното платно в посока юг 67-годишен казанлъчанин. В резултат на удара пешеходецът е получил фрактура на ляв крак, ляво рамо и разкъсно контузни рани по главата . Откаран е във ФСМП – Казанлък, където  по-късно починал. На водача е взета кръвна проба за химически анализ. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На 05.02.2011 г. около 19.20 ч в Стара Загора по ул. “Ген. Столетов” в посока изток се е движел лек автомобил  “Сузуки Кари”, управляван от  74-годишната К.С. от Стара Загора. На кръстовището с бул. “Патриарх Евтимий” при преминаване на забранен сигнал на светофарна уредба, блъснал движещия се по бул. “Патриарх Евтимий” в посока север при зелен сигнал лек автомобил  “Опел Мерива” , управляван от К.Г. (31) от Стара Загора. В резултат на удара, К.С. и возещият се в автомобила 81-годишен мъж са получили натъртвания по тялото. Оказана амбулаторна медицинска помощ. Нанесени са материални щети по двата автомобила. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: