Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 05.02.2008

Кражба на закуски от училищна лавка
На 04.02.2008 г. в 04.15 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на прозореца е проникнало в павилиона на ОУ “Чудомир” и извършило кражба на вафли, кроасани, шоколади и чипс. Щети- в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

15-годишен намушкал с ножче гърбът на 21-годишен младеж
На 03.02.2008 г. около 2.50 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение, че в спешния център е постъпило лице, намушкано с нож. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че при скандал между две компании пред дискотеката в с.Осетеново, общ.Павел баня, 15-годишен младеж от селото е намушкал с джобно ножче в гърба (в областта на шесто и седмо междуребрие) 21-годишен мъж от с. Габарево. Потърпевшият е настанен е за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.  По случая работи РПУ – Казанлък.

37-годишна жена със забит нож в ръката
На 03.02.08 г. в 21.45 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпила   жена с прободна рана в лявата ръката. При извършената проверка на място е установено, че  пострадалата е 37-годишна жена от с.Ветрен, общ.Мъглиж. След битов скандал, съпругът й О.И. (40) е забил в дланта на лявата й ръка кухненски нож, в резултат на което жената не може да движи трети и четвърти пръст, има счупена кост и съмнение за срязано сухожилие. Оказана й е амбулаторна медицинска помощ. Съпругът е задържан за 24 часа. По случая работи РПУ – Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: