Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 24.02.2011


 Грабеж
На  23.02.2011г.  около  17.55 чрез взломяване РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение от 55-годишна казанлъчанка, че 10 минути по-рано на кръстовището на ул.”Максим Горки” и ул.”Радецки” е била застигната от неизвестно лице, което чрез  използване на физическа сила, й отнело дамска чанта с лични  документи, мобилен телефон и 18 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

  Кражби
На  23.02.2011 г. около 19.15 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на прозорец, проникнало в апартамент на бул. “Овобождение” и извършило кражба на 50 грама златни  накити и 500 евро. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
На  23.02.2011 г. около 10.00 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, след демонтиране на предно ляво стъкло, проникнало в товарен автомобил “Мерцедес”, отворило предния му капак и извършило  кражба  на  акумулатор. Автомобилът е бил паркиран на ул. “Хината”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортни произшествия
На  23.02.2011г. около 10.00 ч в с.Шейново, общ.Казанлък по ул. “Опълченска” лек автомобил  “Киа”, управляван от П.Б. (26) от Казанлък при движение на заден ход  блъснал спрялата зад  него 70-годишна велосипедистка. В резултат на удара жената паднала на  земята и получила фрактура на таза. Оказана й е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача.  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На 23.02.2011 г. около 17.00 ч в Стара Загора по ул. “Ст. Караджа” в посока север, се е движел лек автомобил  “Шкода Фелиция”, управляван от С.Д. (58) от Стара Загора. На кръстовището с ул.”Граф Игнатиев”, не спрял на пътен знак "Б-2" /стоп/ и блъснал движещия се на запад по ул.”Граф Игнатиев”  лек автомобил  “Ситроен Ксантия”,   управляван от Н.И. (38) от Стара Загора. В резултат на удара возещото се в “Ситроен”-а 4-годишно момиченце е получило натъртвания по тялото. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. Нанесени за материални щети по двете МПС. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. И в двата автомобила са ползвани обезопасителни колани. По случая работи сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: